Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálja ezt a baràtnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a baràtnőm?

Figyelt kérdés
Baràtnőm csak akkor akar szeretkezni mikor ő akar. Heti 1x vagy Havonta 3x. Nekem ez kevés és a tudomàsàra adtam. Az felelte, hogy ez van ezt kell szeretni. Amikor én közeledem akkor úgy tesz mint aki nem veszi a lapot, hogy mit akarok. Ma úgy döntött, hogy szeretkezni szeretne, de én szerettem volna azt éreztettni vele mint amikor ő utasít el és nem tettem neki eleget az óhajànak. Most duzzog és nem szól hozzám. Jó döntés volt vagy sem?

2019. ápr. 4. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Jó döntés volt, én szakítanék is ilyen magának való pitsával... az még oké ha az embernek alkalmanként nincs kedve, de mi jogon akarja megszabni az együttlétek számát? Ha neki sok amit te akarsz, akkor szakítson és keressen hasonló igényű diút, és ez rád is vonatkozik, keress a tiédhez hasonló igényekkel rendelkező lányt, aki nincs elszállva mert pinát növesztett a lába közé.

18L

2019. ápr. 4. 16:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm vàlaszod :)
2019. ápr. 4. 16:38
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
Mert nem izgatod fel, nem vagy FÉRFI a szemében.
2019. ápr. 4. 16:49
 4/11 anonim válasza:
53%
Ma vess ennek véget, fölösleges vergődés csak.
2019. ápr. 4. 16:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Nos ha ez valóban így lenne "Nem tudom" akkor még minek vagyunk eggyütt? Fél meglépni vagy arra vàr, hogy én tegyem? Amúgy eggyütt élünk màr 7 hónapja...
2019. ápr. 4. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem kíván már annyira, mint az elején. Ennyi. Viszont ha már most viszonylag friss kapcsolatban (tehát nem 5-10+ évről beszélünk) ez van, akkor ez csak rosszabb lesz. Beszéld meg vele, vagy ha nem megy szakítsatok.

Amúgy hogy védekeztek? Fogamzásgátlót szed? Mert ha igen akkor az is okozhat libidó csökkenést, lehet csak ez a baja. :/

2019. ápr. 4. 17:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem szed semmit se.
2019. ápr. 4. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudjátok ezt a problémát megbeszélni, akkor nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatnak.

Egyébként szerintem teljesen rendben van ha nem szeretkeztek amikor valamelyikőtök nem akar. Szinte vicces olvasni hogy mindketten be tudtok ezen a természetes emberi igényen sértődni.

Komolyra fordítva a szót: esetleg nem megbeszélni hogy "na akkor most dugunk" hanem néha cirógatás, ölelkezés, valami hasonlóval indítani, egy jó masszázs, valami előjáték-jellegű dolog, aztán lesz ami lesz?

Párommal is elég nehéz összeegyeztetni a mindkettőnknek jó mennyiséget, de ilyenekre vevő szokott lenni gyakrabban, illetve tiszteletben tartjuk egymás igényeit és hajlandóak vagyunk megbeszélni dolgokat és megegyezni, mert szeretjük egymást és nem ezen fog múlni a kapcsolatunk (remélem)

2019. ápr. 5. 04:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem is sokszor előfordul, hogy nem kívánom, sőt van, hogy hetekről van szó. :/

Viszont! Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne meghozni hozzá a kedvem. Először is az egyik leglohasztóbb dolog, amikor megkérdezi, hogy na akkor dugunk vagy sem? És erre nyilván nem a valaszom, mert épp nem vagyok olyan hangulatban. Szóval fontos a spontaneitás!

De egy nemleges válaszon is lehet segíteni, egy kis simogatás meg csókok csodakra képesek, es könnyen beindít.

Velem mindig így van, sokszor nem akarom, de rá lehet hangolni a megfelelő dolgokkal. Nemtudom te hogyan próbálkozol ezzel, kérdező, de ne add fel.

Illetve nyomást se helyezz a lányra, mert én pl rágörcsölnék, hogy meg kéne felelnem, és baj lesz, ha x mennyiséget nem szexelünk.

De amúgy az, hogy bedurcizik rajta nem fair, és azért leckéztesd meg ilyenekkel nyugodtan.

20/l

2019. ápr. 6. 10:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Kis domina :D
2019. ápr. 7. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!