Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm koldoke alatt van egy tetkó és total
megzavart. Mit tegyek hogy ne zavarjon?
Ne ítéld el. Lehet ő nem olyan. Majd ha megteszi visszatérünk erre.
2019. márc. 27. 16:54
"azok a lányok akiknek ilyen helyen tetkojuk van hamarabb lépnek félre"
IGen buta vagy, ha ilyenben hiszel!
2019. márc. 27. 17:01
Neked sem való nő, az egyszer biztos.
Legközelebb mi fog zavarni, hogy hüvelye és melle van, kettő. Mert akiknek van, azok könnyebben félrelépnek, mint akiknek nincs, vagy csak 1 van!
2019. márc. 27. 17:06
Nem feltétlenül helyes a gondolkodásod. Nézetem szerint az is lehet, hogy egyszerűen tart a divattal. Tartsd vele a kapcsolatot aztán vagy igazad lesz, vagy tévedtél. Ne gondolj mindjárt a rosszra, hanem előbb győződj meg róla.
F.
2019. márc. 27. 17:13
5/12 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy mindig a legnagyobb k...nak van olyan helyen, de így már annyira nem is tervezek vele hosszútávon, lehet hogy már most 3 szeretője van mellettem.
Pedig a kérdező nem írt hülyeséget, bár nem úgy fogalmaznék, hogy "hamarabb lépnek félre", inkább úgy, hogy ez amolyan ribi rendszám. Mint ahogy a könnycsepp tetkó is jelentéssel bír, akinek köldök alatt van tetkója, abban nagy eséllyel jópáran megfordultak már. Nem a tetováláson van a hangsúly, hanem a helyén. Persze vannak kivételes esetek. Vagy elfogadod, vagy szakítassz. Én az utóbbit javaslom, mert nem fogsz ezen túllépni, úgy érzem.
2019. márc. 27. 17:19
Kicsit hülyén fogalmazott a kérdező, de én is ezt vettem észre és engem is zavarni ott. Máshol nem zavarna, de a punci környékén nekem kizáró ok.
2019. márc. 27. 17:21
Én nem is értem, hogy mit pattognak az első válaszolók. Nyilvánvalóan a tetovált, piercinges csajok megbízhatatlanabbak, ri_*bancosabbak. Nem véletlenül lett kitalálva a ri_*bancrendszám jelző, hát ha még elől van.
Megértelek kérdező, engem is zavarna, már egyáltalán az is ha tetoválva lenne a csaj. Ráadásul ilyen fiatal korban.
18/F
2019. márc. 27. 20:27
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, csak tudod eléggé elterjedt a tetoválás a lanyokon is. Régen attól is rosszul voltam, ha bárhol volt, de rájöttem, hogy az nem jelent semmit, de ott lenn nekem már sok, imád dugni is, szóval szerintem igazam lesz megint csak :)
Inkább passzold le nekem ezt a lányt, biztos vagyok benne hogy sokkal jobbat érdemelne. Ilyenkor kurom fel magam, hogy nekem meg nincs barátnőm, pedig nincsenek ilyen gyökérségeim..
2019. márc. 28. 00:32
Kapcsolódó kérdések: