Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a félénkségem/ hogy nincs túl sok önbizalmam?
Most lett egy barátom aki elég komolyan gondolja, és nekem eddig nem voltak túl komoly kapcsolataim, általában csak arra kellettem volna. És ezért kicsit félénkebb vagyok, főleg hogy alig van önbizalmam, pedig mindenkitől csak a jót hallom, de valahogy magamnak nem tetszek, és szeretnék ezellen tenni. Illetve kicsit félek hogy esetleg valamit nem csinálok majd jól, gondolom levehető mire gondolok.. :D
17/f 17/L
Ha az eddigi fiúk viselkedése miatt vagy félénk, akkor a következő rajongóddal ne menj elhagyott helyekre. Legyenek mindig a közeletekben emberek, főleg az ismerkedés elején. Sokszori randi után aztán már el tudod dönteni, hogy mennyire bízhatsz meg a fiúban. Nézetem szerint, ha így cselekszel, akkor nem ronthatsz el semmit.
F.
Ne légy kishitű és bízz önmagadban! Ne csak most - MINDIG!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!