Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így nehezebb lesz barátnőt találnom?
Figyelt kérdés
Nos szeretnék magamnak barátnőt szerezni. Valami olyan kéne aki szép, és nincsen túl nagy arca, kicsi ego az nem baj! Nekem is van egy kis egom. De sajnos a város ahol lakok nincsennek nagyon lányok, akik vannak azoknak nagy az arcuk! A többinek meg van barátja , vagy nem tetszenek! Gondolom ez a számok tőrvénye miatt van! És szeretnék már magamnak egy barátnőt. 180 cm körüli a testmagasságom edzek/edzettem 1 évet. Streetworkout. És 71 kg vagyok! Elég jó kepűnek tartom magam, illetve már mondták is. De pár pattanás köztük 1-2 fehér is van.m, az arcomon. De szerintem még el viselhető legtöbb lánynak! De kezelem és a télen nem volt rajtam szinte 1-2 sem. És akkor nem is kellett kezelni. Talán most is ha rendszeresen kezelem szinte nem is lesz rajtam. Na mind1 Egerhez viszonylag közel lakok 45-55 kg kb. Van ott egy két haverom. Néha el is járok oda bulizni! Viszont haveroknak sincsennek olyan lány ismerőseik , akik vannak túl érettek nekem! Szerintetek így nehezebb lesz barátnőt találnom, persze legközelebbi bulin próbálok majd ismerkedni lányokkal?! Persze nem hinném , hogy nehezebb lenne, ugyanaz mint a saját városomba. Csak meg kell ismerni őket, én így gondolom!2019. márc. 29. 15:54
11/18 A kérdező kommentje:
Egyenlőre.
2019. márc. 29. 18:38
12/18 anonim válasza:
Nem is olyan nagydarab az a távolság pedig 🤔
13/18 A kérdező kommentje:
Nem, csak halottam már olyan emberekről akik ilyen távólság miatt nem jöttek össze. Pedig szerették egymást.
2019. márc. 29. 18:54
15/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez kamu kérdés-e, de a barátnő nem egy árucikk, nem "szerezni" kell. Az se úgy van, hogy kiválasztasz egy embert aki rendelkezik olyan adottságokkal amit leírtál és akkor a barátnőd lesz. Akibe szerelmes leszel (ha tapasztalod, biztos észre veszed hogy ez több mint tudatos kiválasztás), az lehet hogy nem fog megfelelni a leírtaknak de szeretni fogod. Ez a lényeg
16/18 anonim válasza:
Szakmailag nézve már a kérdésedből látszik, hogy miért találsz nehezen barátnőt. Leírod, hogy magas vagy, jóképű, edzel, sőt még azt is megtudhattuk, hogy kezeled a pattanásaidat. Csupa külsőség. Kit érdekel? Ezek alapján többszáz olyan srác van, mint te, a belső tulajdonság is nagyban számít. Látod neked sem kellenek a nagyszájú csajok, bármilyen jól néznek is ki. Abban igazad van, hogy a nagy számok törvénye alapján a nagyobb városokban könnyebb ismerkedni, több a hely, ember. Egy próbát megérne egy netes próbálkozás is, hátha van egy helybéli lány, aki arányos, de még nem ismered. Sok sikert.
17/18 A kérdező kommentje:
#16 Facebook-on is szoktam rá írni lányokra. De többségére úgy , hogy bejelölöm aztán röktön, nem várok , hogy vissza igazoljon. Te legalább egy fokkal értelmesebb vagy , mint egyesek! Mert legalább észre vetted , hogy nem csak is kizárólag kűlsöséget írtam! De akkor azt is tudod , hogy akár egy bombázó is lehet kedves, de egy átlagos vagy csúnya csaj is lehet beképzelt, utálatos. Tehát szinte a kinézete nem befolyásol semmit egy emberben, a lányokba se sokat! De amúgy az a baj , hogy facebook-on egyenlőre csak Szia mizu vagy hasonló szöveggel tudok kezdeni. De utána el tudok vele beszélgetni, ha el jutunk odáig.
2019. márc. 30. 10:24
18/18 anonim válasza:
#16 vagyok. Éppen azzal rontod el a dolgot, hogy Facebook-on ráírsz random lányokra. Gondolj bele milyen fura lehet ez egy lánynak, főleg a "hello, mizu?" dolog, a bejelölésről nem is beszélve, nem csoda, ha nem válaszolnak. Ha netes ismerkedés, akkor az érdeklődésednek megfelelő csoportokat, oldalak javaslom, mert ott eleve van egy közös téma, vagy végső esetben a társkeresők is szóba jöhetnek, de persze az igazi az élő ismerkedés. Kerüld az egot, a sablonokat, a közhelyeket és előbb-utóbb jönnek a normális lányok. Ha nem változtatsz, akkor csupán olyan lányokat fogsz bevonzani, akiket nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!