Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit félénk fiúnak hogyan lehetne barátnőt szereznie?
Figyelt kérdés
Ezzel magamra gondolok!
De azért tudok elég határozott lenni is.
2018. aug. 30. 20:46
1/12 anonim válasza:
Megismersz valahogy egy félénk lányt....
2/12 anonim válasza:
Kezdj el beszélgetni akár intereten lányokkal majd alakul :)
Akàr velem 16L
3/12 anonim válasza:
Csak add önmagad, ne próbálj felvenni "álcát" ami nem neked való..
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves 2.! Már van "kiszemeltem"
2018. aug. 30. 21:02
5/12 anonim válasza:
Jujj szerintem ne félénk lányt keress.
6/12 A kérdező kommentje:
Mért ne "válasszak" félénk lányt?
2018. aug. 30. 21:32
7/12 A kérdező kommentje:
Ja! Elfelejtettem írni hogy 14/f
2018. aug. 30. 21:41
8/12 anonim válasza:
Veled súlyos gondok vannak, ha olyan félénk vagy, hogy még a kérdést se mered E/1.-ben megírni
9/12 anonim válasza:
Várj még pár évet, még ráérsz, aztán meg ha jól nézel ki, nem kell majd kezdeményezni, mert jönnek a nők maguktól, ha meg nem, akkor úgy is mindegy, nem lenne csajod, ha kezdeményeznél se...
10/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy ha majd jól nézek ki?! Kockahasam van
2018. aug. 31. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!