Valóban sokkal nehezebb dolga van egy átlagos fiúnak átlagos barátnőt találni, mint fordítva?
5.
Miért a fiúknak nem?
Nem.
Ezt csak a mártírszindrómás, fatökű, látens nőgyűlölő szerencsétlen fehér kisfiúk mondják.
Nem igaz. Az viszont elég szerencsétlen felfogás, hogy a külső alapján ítéled meg az embereket. Lehet ami neked átlag, az másnak már teljesen más kategória. Egy általad felállított szubjektív mérce pedig csak neked mérvadó, senki másnak nem.
Az irreális elvárásokról pedig mindkét oldalon lehet beszélni, maradjunk annyiban, hogy ha semmire sem vagy hajlandó, akkor számodra minden irreális és teljesíthetetlen. Az ilyen emberek nem csak társkeresés terén sikertelenek, hanem az élet egyéb más területén sem.
Ugyan annyi esélye van, ha nem úgy áll hozzá, hogy na én átlagos vagyok nekem csak az átlagos csajok, vagy csúnyák jutnak, mert így max a legnagyobb gyökerek gondolkoznak.
Az értelmes ember társat keres, nem pedig egy szép tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!