Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valóban sokkal nehezebb dolga...

Valóban sokkal nehezebb dolga van egy átlagos fiúnak átlagos barátnőt találni, mint fordítva?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az "átlagos" mindenkinek mást jelent, pár hete volt itt egy kérdés, ahol a kérdező szerintem 9-10/10-es lányokat átlagosnak tartott:-D

Mindkét nemben vannak olyanok, akiknek hatalmasak az elvárásaik...

Nagyjából a szerencsén múlik, meg azon, hogy mennyit jár az illető olyan társaságba, ahol korban, érdeklődésben, stb megfelelő partnert találhat.

2014. máj. 3. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Sokkal nehezebb, kivéve ha jó sok pénze van. Arra aztán jönnek a nők.

#7 meg kapta is helyből a mínuszt az ostobaságaira.

2015. jún. 30. 04:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagy a férfitöbblet, Kérdező, egy átlag alatti lány is napi 10 levelet kap társkeresőn. Egy átlagos, szolid lány úgy durván 20-at, de heti 100 levelet egész biztosan. Mit gondolsz, szerinted nem fogják magukat királykisasszonynak képzelni, és náluk sokkal jobb kategóriás pasast választani ha megtehetik? Dehogynem.

Átlagpasas örülhet ha szökőévente egyszer szóbaáll vele egy átlag lány.

"Ezt csak a mártírszindrómás, fatökű, látens nőgyűlölő szerencsétlen fehér kisfiúk mondják."

Ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.

Én is nyomtam neked mínuszt.

2018. aug. 29. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!