Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek így nehezebb lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így nehezebb lesz barátnőt találnom?

Figyelt kérdés
Nos szeretnék magamnak barátnőt szerezni. Valami olyan kéne aki szép, és nincsen túl nagy arca, kicsi ego az nem baj! Nekem is van egy kis egom. De sajnos a város ahol lakok nincsennek nagyon lányok, akik vannak azoknak nagy az arcuk! A többinek meg van barátja , vagy nem tetszenek! Gondolom ez a számok tőrvénye miatt van! És szeretnék már magamnak egy barátnőt. 180 cm körüli a testmagasságom edzek/edzettem 1 évet. Streetworkout. És 71 kg vagyok! Elég jó kepűnek tartom magam, illetve már mondták is. De pár pattanás köztük 1-2 fehér is van.m, az arcomon. De szerintem még el viselhető legtöbb lánynak! De kezelem és a télen nem volt rajtam szinte 1-2 sem. És akkor nem is kellett kezelni. Talán most is ha rendszeresen kezelem szinte nem is lesz rajtam. Na mind1 Egerhez viszonylag közel lakok 45-55 kg kb. Van ott egy két haverom. Néha el is járok oda bulizni! Viszont haveroknak sincsennek olyan lány ismerőseik , akik vannak túl érettek nekem! Szerintetek így nehezebb lesz barátnőt találnom, persze legközelebbi bulin próbálok majd ismerkedni lányokkal?! Persze nem hinném , hogy nehezebb lenne, ugyanaz mint a saját városomba. Csak meg kell ismerni őket, én így gondolom!

2019. márc. 29. 15:54
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
17/F
2019. márc. 29. 15:55
 2/18 A kérdező kommentje:
És ne értsétek félre nem vagyok önbizalomhiányos, csak kérdés az , hogyott Egerbe a lányok, viszonylag nagy városba élnek ahol sok fiú lakik! Lehet kifognék egy olyat aki amiatt a kis távólság miatt sem állna le velem...
2019. márc. 29. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon válogatós vagy, így nehéz lesz... Én feleségül vettem a harmadikat aki egyáltalán hajlandó volt közeledni felém, nem bántam meg. Pedig megvannak a hibái.
2019. márc. 29. 16:11
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok válogatos.
2019. márc. 29. 16:28
 5/18 A kérdező kommentje:

És nem azért tettem fel a kérdést , hogy az okoskodásokkal bántsatok!

Ezt ne írja le nekem senki más mert, sok olyan lány van amit a kérdésbe le írtam! És nem vagyok csúnya se , és azzal meg nincsen baj , hogy nem vagyok olyan akinek szinte egyátalán nincsennek igényei, illetve nem vagyok önbozalom hiányos! Már nem bántásból első, de valamelyik a 2 közűl valhatott rád, ha tényleg igaz amit le írtál!

2019. márc. 29. 16:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Mert ezt tapasztalatból írom pedig én nem is ismerek sok lányt, attól még ,hogy egy lány szép még nem biztos ,hogy tahó,beképzelt! magyarúl lehet kedves ami nem megjátszott! Csak ezt azok akiknek nincs szinte semmi igénye vagy bizalomhiányosak vagy hasonló nem veszik észre! Persze van olyan társaság ahol nincs egy ilyen se, ott sem veszik észre!
2019. márc. 29. 16:36
 7/18 A kérdező kommentje:
*.
2019. márc. 29. 16:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az azért kissé probléma a 45-55 kg -os távolság.
2019. márc. 29. 18:25
 9/18 A kérdező kommentje:
Igen, nekem csak annyi a bajom, hogy iskola időbe hétköznap max 1-szer talizhatnánk! Baj de el lennék annak ellenére! Remélem ,hogy kifogok magamnak valami olyat fogok ki akinek nem lesz gondja ezzel!
2019. márc. 29. 18:33
 10/18 A kérdező kommentje:
Bocs az utsó mondat végét elírtam mert nem figyeltem! Amúgy meg nem sokára itt a nyár szóval már nem lenne gond vele!
2019. márc. 29. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!