Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek? (lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (lent)

Figyelt kérdés
Hány éves kortól lehet az embernek párkapcsolat? Szerintetek?

2019. márc. 25. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
13
2019. márc. 25. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

ez attól függ,hogy az illetők milyen érettek.Mert lehet egy 12 éves is érett a kapcsolatra(na persze a szex más kérdés),és egy 17 éves is lehet hozzá éretlen(ismerek ilyet).

Átlagosan olyan 12-13 évtől.

2019. márc. 25. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

16

Nekem már 14 evesen volt!

S nem tett jót!

2019. márc. 25. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
67
2019. márc. 25. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem már 11 évesen volt,hát különösebb lelki sebem nem esett,de a srác éretlen,féltékeny,értetlen és buta is volt,ezért állandóan csak a veszekedés ment pl.: azért veszett össze velem,mert a suliban az utolsó óra után a legjobb fiú barátommal rajzolgattam kint a padon és nem rohantam elköszönni tőle,nemmellesleg ő sem köszönt nekem,mindig nekem kellet... na mindegy a lényeg,hogy ilyen idótaságokon kellet vele veszekednem,és amíg én ész-érveket állítottam,addig ő értetlenül hajtogatta a saját igazát. Csak akkor szabad belevágni egy kapcsolatba,ha mindkét fél elég értett hozzá,ez emberfüggö szerintem.
2019. márc. 25. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen teljesen alkalmatlannak éreztem magamat egy kapcsolatra(szexre meg főleg, nem is erőltettem, pedig egy lány nagyon szerette volna velem). Most 18 vagyok, és úgy érzem, hogy ha esetleg találkoznék egy megfelelő lánnyal, akivel jól szórakozunk, dumálgatunk, és laza a csaj, tehát nem ez a feszes kapcsolat, meg ilyesmi, akkor úgy érzem menne a dolog.

Ez beállítottság kérdése, van olyan aki 14 évesen már több csávóval is volt.

18/F

2019. márc. 25. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!