Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért randiznak az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért randiznak az ilyen 14-16 éves tinik?

Figyelt kérdés
Ilyen korban még tanulni kéne nem pedig párt keresni amúgy is 2 hónap az egész. Arról nem is beszélve, hogy elvárják a lányok hogy a fiúk vegyenek nekik ezt azt. Én fiú vagyok 16 és el se gondolkodtam rajta, hogy kéne. A plázákba meg csak ezeket látom, hogy ölelgetik egymást. Magyarázza már meg valaki miért kell ez? Nekem speciál semmi időm és igényem nincs arra, hogy 2 hónapig együtt legyek valakivel és még költsek is rá.hol ott tudom nem tart sokáig.mert még a többség éretlen és nem tudja értelmezni milyen is egy normális kapcsolat.

2019. febr. 24. 23:57
 1/10 anonim válasza:
100%
Valakinek savanyú a szőlő.... Azért teszik mert a hormonok uralkodnak már, és alapból is 16 éves az ideális kor a kezdetekre.
2019. febr. 25. 00:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert az élet nem csak a tankönyv felett görnyedésből áll. Tudod, ahhoz, hogy valaki mentálisan és szociálisan is ép felnőtté váljon, egy bizonyos utat végig kell járni. Ehhez az úthoz pedig szervesen hozzá tartoznak a gyermek- és tiniszerelmek.

... de nyugi, előbb-utóbb majd ráeszmélsz, hogy miért lett volna jó neked is egy kicsit csajozni. ;)

2019. febr. 25. 01:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne tanulni? Attól okos leszel és sok pénzt keresel majd? Lehet de nem a magyar és töri tanulásból,vagy abból a semmit se érő szakmának nevezett valamiből amit középsulikban tanítanak,11 évig egy percet nem tanultam,mindenre volt időm.12.-ben ráér a tanulás kb ha most elkezded érettségiig.Mondhat bárki bármit de ha ötös érettségit írtam a tárgyak feléből és a többi is mind 3-4-es lett abba nehéz belekötni.És már alig 1 év után azt se tudom hova szórtam be a bizimet.Nem feltétlen csajozni kell csak,de kár ezeket az éveket felesleges tanulásra pazarolni (kivéve ha pl nyelvvizsgát leraksz,annak lesz haszna),ennyi időd többet nem lesz munka mellett még akkor se ha nem szakadsz meg.Na meg nekem is van kapcsolatom,nem 2 hónapos,és a gatyám még nem ment rá,mert nem a pénzröl szól.
2019. febr. 25. 06:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 2-esnek!

Sokszor azt veszem észre, hogy a felnőttek leszólják a tiniket mert szerelmesek.

De azt megelfelejtik, hogy ez az élethez tartozik és hogy velük is történt ilyen.

Igen, nyílván nem jó és én sem támogatom ha 13 évesen bulizni járkál, de ettől függetlenül vannak normális emberek is ennyi idősen.

Sokszor hallom hogy nekik még babázni kéne, de ennyi idősen ők is mást csináltak és mindenkinek megvan a saját világa.

2019. febr. 25. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Akik elvárják, hogy a fiú kiszolgálja, vegyen meg neki mindent azok ribik, rajtuk ne csodálkozz. Azok főleg az anyagi javakra és a cerka méretére mennek és más nem is érdei őket.

Volt régebben 14-16 éves barátnőm és nem igazán szerette, egyik sem ha költöttem rájuk. Volt aki rendesen lecseszett és jelenetet rendezet. Volt aki szimplán nem volt hozzá szokva, mert szüleitől se kapott meg mindent és furcsa volt neki, hogy pl moziban mindent én fizetek és még nem is kicsi popcornt/kólát kérek és ráadásul nem is felesbe vesszük. (kb 3-4ezer volt csak az egész)

Amúgy neked még valóban nem való barátnő, nagyon gyerekes a felfogásod, meg gondolom szociális életed sem nagyon van, ha egy ilyen kérdést is itt teszel fel, nem pedig baráti körben.

2019. febr. 25. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A 13 éves húgom tegnap kiszívott nyakkal jött haza és olyan fickóval van együtt aki általánosban is bukott már és cigizik 15 évesen. Elbasztam a nevelését rendesen de mostmár fejre is állhatok, nem lesz változás...

Ha a lányok ajándékokat várnak el akkor a fiúk "az igényeik kielégítését".

16 évesen elkezdeni nem gond, sokan elkövetjük azt a hibát hogy a saját értéktendükhöz mérünk mást és semmi sem bizonyítja hogy a saját értrkrendünk az egyetlen helyes dolog. Viszont 13 évesen tényleg nincs az embernek tiszta, érett gondolkodása...

2019. febr. 25. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Minek irigykedsz kedves kérdező?
2019. febr. 25. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen de 2 honap alatt annyit dugnak ami egy évre elég
2019. febr. 26. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Irigy könyvmoly vagy ! Azért mert te stréber vagy attól még más ne élje ki a fiatal korát? Abban egyet értek hogy felesleges egy csokinál ,virágnál vagy üveg sörnél többet rákölteni a lányra de azért ne ennyire.
2019. febr. 26. 20:24
 10/10 anonim válasza:
Barátnőm 15 évesen jött össze a pasijával, idén 26, és még együtt vannak.
2019. febr. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!