Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek a lányokkal? Több lent 16F
Nekem is nehezen esik a kommunikáció:/
Hát ez van nem érdekel.
Én is ilyen voltam, mint te, csak lányban:D Nem tudtam, hogyan kellene kezdeményeznem, illetve akár folytatni a beszélgetést. Szerencsémre megismertem új lányokat, akik kihúztak engem a komfortzónámból és a segítségükkel picit bátrabb lettem. Sajnos nem fiúként adom a választ, de szerintem nem kellene ennyire ráparáznod. Én személy szerint nem vagyok ennyire bunkó, hogy kioffoljalak rögtön, ha valamit elszúrsz, esetleg ha látom, hogy izgulsz. És azt hiszem, vannak még velem páran, akik így gondolkoznak.
Abban pedig, hogy ne érdekeljen ennyire a mi véleményünk, csak magadban kell keresned a választ. Ne adj ennyire a véleményekre, kicsit legyél lazább:D
Nem tudom, hogy most sok hülyeséget írtam, vagy talán segítettem a válaszommal, de azért hajrá!:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!