Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a fiú?
Már 4 hónapja folyamatosan néz engem egy fiú az iskolában. Az egész azzal kezdődött, hogy mikor tesióránk volt mind a kettőnknek, én a padlón ültem, ő pedig a másik teremből, miközben kosarazott, sokszor engem nézett ( mivel hetente egyszer egymás mellett van tesi óránk) akkor észre is vettem, de nem foglalkoztam vele különösebben, viszont! Azon a héten mindennap, ha meglátott (mondjuk a folyosón) sokszor nézett, akár több másodpercig is. Mivel az osztályunk egymás mellett van, láttam, hogy az osztályából is engem néz. Másik héten próbáltam jelezni neki, hogy nekem is tetszik , sokszor ránéztem(mert amúgy nekem is megtetszett) de ő mintha észre sem vett volna, nem foglalkozott velem. Én "továbbléptem", nem foglalkoztam vele, de a következő héten újra elkezdett többször is nézni, és ez így megy már vagy 4 hónapja. A folyosón rámnéz egy pillanatra, ahogy ránézek, elfordítja a fejét, végig szokott mérni a tekintetével (az egész testemet) még tesi előtt is, ha meglátjuk egymást. Volt, hogy ő ment ki egyenesen az osztályterméből a folyosóra én a fal mellett álltam, és visszapillantott ràm egy pár másodpercre. Nem vagyunk beszélő viszonyban, de ha tetszenék neki, akkor csak beszélne velem, vagy ha félénkebb is, rám írna mondjuk facen, de nem teszi, akkor most ez mi?
Vagy inkább ne is foglalkozzak vele, csak úgy néz? Veletek volt már ilyen lányok?
Előre is köszönöm a segítséget!

Tetszel neki, csak nem tudja hogyan nyisson feléd...
Nem akar beégni, és ciki lenni.
18F

Aki próbálkozik, nyerhet vagy veszíthet, de aki nem próbálkozik - eleve veszített.
Nem én találtam ki, úgy hallottam.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!