Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének a helyemben?
A barátommal nemrég óta vagyunk egyutt.
Az elején még többet foglalkozott velem, persze már akkor sem eleget, de mostanában szinte egyáltalán nem. A haverokra van ideje, akikkel eljár bulizni stb... Egy héten általában 2x-3x találkozunk mert mindig “el van foglalva”.
Az elmúlt napokban szinte mindig csak én írtam neki,persze visszaírni már nem nagyon tud. Beszéltem is vele erről, hogy elhanyagol erre ő csak annyit mondott hogy majd irjak neki ha abba hagytam a hülyeségeimet.
Ti mit tennének a helyemben?

Elhagynam és kíváncsian várnám a reakcióját
Utána elmondhatod neki h “bocsika de nincs idom rad”

Szerintem valahol mindkettőtöknek igaza van.
Az világos hogy nem beszél veled eleget, és ezért elhanyagolva érzed magad, de neki is kell olyan idő amikor nincs veled. És ha hetente 2-3x tudtok találkozni az tök jó. Az nem tragédia, szerintem éppen elégnek kéne lennie, feltéve hogy hasznosan toltitek azt az időt, nem csak némán bámultok egymásra. Nem kell mindig a nyakán lógni. Tudom miről beszélek. A legutóbbi barátomat, az első nagy szerelmemet azért veszítettem el, mert túlságosan ráakaszkodtam, utólag belátom hogy mennyire elrontottam.
Hagyd békén egy kicsit, járj el te is ide-oda a barátaiddal, ne ő legyen a világod. Legyen fontos helyen a világodban, de ne ő legyen neked az egyetlen akivel foglalkozol. Ha leszálltál róla és még mindig azt mondja hogy sok vagy, én tuti szakítanék, mert úgy nem lehet kapcsolat ha nem is foglalkozik veled.
16/L

Mondom, hagyd a fenébe xd
Miért vagy meg vele
1es voltam

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!