Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennének a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennének a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátommal nemrég óta vagyunk egyutt.

Az elején még többet foglalkozott velem, persze már akkor sem eleget, de mostanában szinte egyáltalán nem. A haverokra van ideje, akikkel eljár bulizni stb... Egy héten általában 2x-3x találkozunk mert mindig “el van foglalva”.

Az elmúlt napokban szinte mindig csak én írtam neki,persze visszaírni már nem nagyon tud. Beszéltem is vele erről, hogy elhanyagol erre ő csak annyit mondott hogy majd irjak neki ha abba hagytam a hülyeségeimet.

Ti mit tennének a helyemben?

2019. jan. 27. 11:06
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Elhagynam és kíváncsian várnám a reakcióját

Utána elmondhatod neki h “bocsika de nincs idom rad”

2019. jan. 27. 11:08
 2/10 anonim válasza:
67%
szerintem is ha elhanyagol akkor nincs értelme
2019. jan. 27. 11:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként még neki áll feljebb,szoval most 2 napja azert nem beszelunk semmit. Annyit tud felhozni, hogy én nem bízok benne,pedig ez nincs így.
2019. jan. 27. 11:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Arra is megsértődött, hogy megemlítettem neki,hogy jól esne ha néha megkérdezné milyen volt a napom stb.
2019. jan. 27. 11:17
 5/10 anonim válasza:
64%
ő egy hülye bunkó szakíts vele biztos lessz egy fiu aki szeretni fog úgy ahogy vagy dr kupió lány vagyok
2019. jan. 27. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahol mindkettőtöknek igaza van.

Az világos hogy nem beszél veled eleget, és ezért elhanyagolva érzed magad, de neki is kell olyan idő amikor nincs veled. És ha hetente 2-3x tudtok találkozni az tök jó. Az nem tragédia, szerintem éppen elégnek kéne lennie, feltéve hogy hasznosan toltitek azt az időt, nem csak némán bámultok egymásra. Nem kell mindig a nyakán lógni. Tudom miről beszélek. A legutóbbi barátomat, az első nagy szerelmemet azért veszítettem el, mert túlságosan ráakaszkodtam, utólag belátom hogy mennyire elrontottam.

Hagyd békén egy kicsit, járj el te is ide-oda a barátaiddal, ne ő legyen a világod. Legyen fontos helyen a világodban, de ne ő legyen neked az egyetlen akivel foglalkozol. Ha leszálltál róla és még mindig azt mondja hogy sok vagy, én tuti szakítanék, mert úgy nem lehet kapcsolat ha nem is foglalkozik veled.

16/L

2019. jan. 27. 11:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha nem írok neki egy darabig akkor ő van kiakadva. Rákérdezek hogy akkor miért nem keresett és erre az a válasza, hogy “kivancsi voltam,hogy mikor fogsz irni,mert mindig en kereslek”
2019. jan. 27. 11:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Megemlítettem neki,hogy innentől kezdve en is el jarok itthonról, nem fogok mindig itthon ülni amig ő szórakozik másokkal, de azt mondta hogyha en elmegyek bulizni akkor felejtsem el. Persze neki mindent szabad
2019. jan. 27. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Mondom, hagyd a fenébe xd

Miért vagy meg vele

1es voltam

2019. jan. 27. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem hagyd. Majd megjön az esze.
2019. jan. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!