Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vallja be, hogy szeretné, ha udvarolnék neki?
Van egy lány. Egy világsztár a közös pont az életünkben, az ő magyar rajongói oldalán ismerkedtünk meg, nagyjából két és fél éve. Nagyon rosszban voltunk az elején, mert neki és nekem is más volt a rajongói csapatom, fújtunk egymásra nagyon durva módon. Viszont ő is és én is eltakarítottuk magunk mellől a rosszakaróinkat, akik uszítottak minket. Ketten maradtunk...
190 km-re lakunk egymástól, de ha megkérném biztosan tudnánk találkozni Pesten (egyikünk sem ott él). Közös a rajongásunk tárgya. Sokat beszélgetünk, van, hogy hajnalig. Megadtuk egymásnak a tel. számunkat is. Szoktunk szexuális dolgokról is beszélgetni, ezeket általában ő dobja témába. Mindig mondja, ő melyik színészeknek adná oda magát, és én nagyon picit hasonlítok is rájuk. Ezt utalásnak fogom fel. Mindig panaszkodik, hogy mennyire nem veszik észre őt a fiúk. Megkérdezte tőlem a múltkor, hogy ő méltó lenne e hozzám. Mondtam neki, hogy persze, és nagyon örült a válasznak. Szokott kérdezgetni rólam elég sokat, mintha flörtölni próbálna. Rendes lány, szép is, de a vannak olyan barátnői, akik nekem nem szimpatikusak, igaz, velük is keveset beszél...
Várom a tippjeiteket!
18/f (ő 19/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!