Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Csajok mi a véleményetek arról ha foglaltak vagytok és suliban vagy esetleg online egy helyes pasi szeretne ismerkedni veletek?
Szerintem nem helyes, egyrészt, mert a külső nem minden, és lehet, hogy jobban megismerve a helyes pasit, kiderülne, hogy a jelleme meg egy csalódás nekem. Másrészt abban a kapcsolatban eleve gond van, ahol valakinek már megfordul a fejében a gondolat, hogy másfelé kacsintgasson.
Én azt tanácsolnám az ebben a helyzetben lévő lánynak, hogy ne rohanjon a jelenlegi kapcsolatába se vissza fejvesztve, hanem próbáljon rájönni, hogy vajon miért nem elég már neki a barátja, miért érdeklődik mások iránt.
"Másrészt abban a kapcsolatban eleve gond van, ahol valakinek már megfordul a fejében a gondolat, hogy másfelé kacsintgasson."
Én nem így látom, van hogy tökéletes a kapcsolat, csak az egyik fél nem túl erkölcsös.
A megcsalás olyan mint a korrupció. A legtöbb ki se derül, de a kiderültek hatalmas számából is arra lehet következtetni, hogy bár társadalmilag elítélendő dolog, a többség megteszi.
Végső soron minden az önző érdekekről szól. Az erkölcs önmagában nagyon gyenge visszatartó erő.
Igazából nekem nincs szükségem barátokra. Nekem elég, ha ő velem van. De ez csak az én észjárásom. Különben fiú barátaim nincsenek és nem is akarok.
Nekem a külső csak külső. Amúgy is a barátomat tartom a leghelyesebbnek.
Nem ismerkedem vele, egyértelmű. Ha valamilyen közös hobbi miatt is megismerkedem egy pár sráccal, nem kezdek el velük csak úgy beszélgetni akármikor. Nincs szükségem fiú barátokra a barátomon és a közös ismerőseinken kívül. :D
Ha meg eleve mást akar mint a közös hobbi miatt beszélgetni, akkor meg főleg nem válaszolok neki és beszélgetek vele akármilyen helyes is, hacsak már szakítófélben vagyok a párommal.
Persze nagyon sok csaj van, akinek van barátja mégis társkeresőzik, meg gyűjti maga köré a srácokat, velük bulizik, esetleg flörtöl velük. Nekem ez inkább undorító.
Csak nem kosarat kaptál? :D Nyilván akkora főnyeremény vagy, hogy a csaj csak hazudhatott de nem csak neked még magának is ooooooh.. :D Sanyarú sors. :D :D :D
Hol a hányózacskó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!