Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani szeretnék, de anyukám nem szeretné?
15 eves lany vagyok. Van egy baratom aki 18 eves es 2 honapja vagyunk egyutt. Mar regota ismertuk egymast mert egy szakkore jartunk, de soha nem beszelgettunk. Egyszer elekezdett vel beszelgetni messengeren es egy het mulva athivott a szulinapi bulijara, ahol mar a baratnojekent mutatott be. Eleinte jol megvoltunk de most hogy kezdem mesimerni mar nem szeretem. Eleg rossz gyerekkora volt ki tettek otthonrol 10 evesen stb. Anyukam nagyon szereti es o azt mondja ne szakitsak vele mert lehet hogy beleszeretek , o meg ugye szerelmes belem. De ma is a suliban inkabb elbujtam a baratnommel a suli mosdojaban hogy ne talalkozzunk mert szokott jonni beszelgetni. Egyszeruen nincs kozos temank, nem erzem magam jol vele. Es most nagyon rosszul erzem magam emiatt, es anya is azt mondja hogy ne szakitsak mert o szeret es lehet hogy majd te is megszereted. De en latom a szemelyiseget es nwm illunk ossze....
Mit csinaljak? Koszi a valaszodat😑😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!