Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom szakitani szeretne velem mert nem fekszek le vele. Mi a teendo? Lent lejjebb.
Figyelt kérdés
2honapja vagyunk egyutt es o azt mondta hogy mar nem bir tovabb varni a "halal"an van. En nem szeretnek lefekudni vele mert meg szuz vagyok es nagyon felek meg ettol a dologtol meg amugyis korainak erzem. Ilyenkor mi a teendo?! En nagyon szeretem ot nem szeretnem elveszteni es elmondasa szerint o is nagyon szeret engem.2016. aug. 21. 21:04
3/17 anonim válasza:
ha fiatalabb vagy mint 16 akkor a fogát
4/17 anonim válasza:
Túl kanos és nem bírja már. Ennyi.
De mennyi idősek vagytok?
Először lehet petting is
5/17 A kérdező kommentje:
15lany 17fiu
2016. aug. 21. 21:08
8/17 anonim válasza:
Hat baratom elmondasa szerint... Nem szeret ez hidd el akkor tudna varni. Ez egy hulye barom. Minel elobb rugd ki nehogy engedj neki. Ki akar hasznalni, ne hagyd magad.
9/17 anonim válasza:
mutasd meg neki az ajtót, ha nem tetszik neki hogy nem akarod, akkor el lehet menni..
rendben van hogy türelmetlen, de ha tényleg szeret akkor meg tudja várni azt az x időt mikorra te is igent mondasz
10/17 anonim válasza:
Hát ezért egy 17 éves fiú már elég rendesen akar szexelni.
Legyen egy kis petting, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!