Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A baratom szakitani szeretne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom szakitani szeretne velem mert nem fekszek le vele. Mi a teendo? Lent lejjebb.

Figyelt kérdés
2honapja vagyunk egyutt es o azt mondta hogy mar nem bir tovabb varni a "halal"an van. En nem szeretnek lefekudni vele mert meg szuz vagyok es nagyon felek meg ettol a dologtol meg amugyis korainak erzem. Ilyenkor mi a teendo?! En nagyon szeretem ot nem szeretnem elveszteni es elmondasa szerint o is nagyon szeret engem.

2016. aug. 21. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Én is már voltam hasonló helyzetben.Az ilyen csak a szexre megy,és valószínűleg nem is szeret igazán.

Dobd ki amint lehet ,mert még a végén téged fog beállítani a hibásnak ,és ezt nem kívánom senkinek.

Mi az hogy szakítani akar veled csak mert nem fekszel le vele ?! az ilyet tökön kell rúgni azt ott hagyni .

2016. aug. 21. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Ha szeretne, tudna várni. Főleg, ha csak 2 hónapja vagytok együtt. Egy év után már lehetne türelmetlen. A teendő: vagy vár vagy szakíts vele.
2016. aug. 21. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Szakítás! Az ilyen ember csak mondja, hogy szeret...de ha valaki tényleg szeret, az nem erőlteti a szexet...
2016. aug. 21. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeretne, akkor várna, és nem játszaná el a hattyú halálát. Semmi baja sincs azon kívül hogy kanos "szegényke", ami oké, tényleg elég rossz dolog, de ilyen miatt szakítani 2 HÓNAP UTÁN..... Ne haragudj, nem akarom kimondani hogy a barátod mennyire tapló. Figyelj, én elhiszem, hogy szereted. 15-16 évesen én is megéltem ezt, őszintén tudtam szeretni valakit, aki egyébként meg csak a szexre hajtott. Természetesen jobb lett az életem, amióta messziről elkerülöm, és Neked is csak ezt tudom tanácsolni. Neked lesz jobb, ha szakít veled, mert egyszerűen nem becsül meg, és Te jobbat érdemelsz. Ráadásul 15 évesen nem hiszem, hogy megtaláltad volna életed szerelmét. Nincs is sok értelme, és elmondásod alapján, biztos is vagyok benne. Ő nem szeret téged úgy, mint ahogy te őt, sajnos ez az igazság. És sajnálatból, vagy szeretetből semmiféleképp ne feküdj le vele. Ez neki csak arra jó, hogy megkapjon. Aztán ha megkapott, lehet hogy így is úgy is továbbállna. Legyen ennyi tartásod, és mond meg neki, hogy nem. Ha pedig komolyan gondolja, hogy emiatt szakít veled, akkor tegye.
2016. aug. 22. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:

14-esnél van az igazság.

Az a fiú csak kanos, és türelmetlen tapló. Mondjuk ilyen kisfiú korban saját magának is elhiszi, hogy amit érez, az már a nagy szerelem, (te meg pláne azt hiszed,) de ettől még tény marad, hogy simán csak kanos. Ha hagynád magad lefektetni, már másnap reggelre kitisztulna a hormonköd, és hirtelen "kiábrándulna belőled", magyarán így is úgy is szakítana veled, csak te meg ott feküdnél, jól "megcsinálva", és a végén ezzel neki csak egy strigula lennél a listájában.

2016. aug. 22. 12:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Tegnap este irta h akkor tud varni de nem sokat meg hogy gondoljam at hogy szetmegyunk e vagy sem. Szakitas lesz belole. Nekem nem kell egy ilyen taplo fiu. Koszonom szepen 14es valaszolo meg MA szakitok vele.
2016. aug. 22. 13:09
 17/17 anonim ***** válasza:

#14-es vagyok:

Igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ha Te szakítasz vele, azzal még inkább kiállsz magadért, látni fogja, hogy nem tud mindenkivel játszani, és nem minden úgy történik, ahogy Ő szeretné.

Remélem sikerül idővel túl lenned rajta, hidd el, megéri kivárni, és teljesen biztos vagyok benne, hogy idővel megtalálod azt, aki várni fog Rád, addig, ameddig csak kell! :)

2016. aug. 22. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!