Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom szakitani szeretne velem mert nem fekszek le vele. Mi a teendo? Lent lejjebb.
Én is már voltam hasonló helyzetben.Az ilyen csak a szexre megy,és valószínűleg nem is szeret igazán.
Dobd ki amint lehet ,mert még a végén téged fog beállítani a hibásnak ,és ezt nem kívánom senkinek.
Mi az hogy szakítani akar veled csak mert nem fekszel le vele ?! az ilyet tökön kell rúgni azt ott hagyni .
14-esnél van az igazság.
Az a fiú csak kanos, és türelmetlen tapló. Mondjuk ilyen kisfiú korban saját magának is elhiszi, hogy amit érez, az már a nagy szerelem, (te meg pláne azt hiszed,) de ettől még tény marad, hogy simán csak kanos. Ha hagynád magad lefektetni, már másnap reggelre kitisztulna a hormonköd, és hirtelen "kiábrándulna belőled", magyarán így is úgy is szakítana veled, csak te meg ott feküdnél, jól "megcsinálva", és a végén ezzel neki csak egy strigula lennél a listájában.
#14-es vagyok:
Igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ha Te szakítasz vele, azzal még inkább kiállsz magadért, látni fogja, hogy nem tud mindenkivel játszani, és nem minden úgy történik, ahogy Ő szeretné.
Remélem sikerül idővel túl lenned rajta, hidd el, megéri kivárni, és teljesen biztos vagyok benne, hogy idővel megtalálod azt, aki várni fog Rád, addig, ameddig csak kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!