Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom be szeretné gipszeln...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom be szeretné gipszelni a lábamat, szerintetek megengedjem neki?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást.

Március végén eltört a lába és emiatt két héttel ezelőttig gipszben volt. Ez idő alatt rengeteget összejártunk és nagyon jól esett neki, hogy gondoztam. Elmesélte, hogy ő már régóta kíváncsi volt arra, hogy milyen gipszben lenni, ezért "nem is bánta", hogy hetekig gipszben volt és megtapasztalhatta.

Mint mondtam, nagyon szerette, ahogyan akkor törődtem vele, és ezalatt fantasztikus és izgalmas perceket töltöttünk az ágyban is. 😃

Azt mondta ezt szeretné viszonozni, és ha beleegyezek, szívesen begipszelné a lábam egy délutánra, hogy eljatszhassuk ugyanezt fordított felállásban.

Hajlok arra, hogy csináljuk 😃 Ti mit gondoltok?

Egyébként 17 évesek vagyunk

2018. máj. 3. 23:31
1 2
 1/13 Flagstaff ***** válasza:
20%
Ha jól esik, miért ne?
2018. máj. 3. 23:57
 2/13 Fruzs33 ***** válasza:
92%
Nekem furcsa ez a dolog.Én nem mennék bele.(szerintem ez hülyeség)De most rólad van szó.Nem is értem,hogy mi ezen a nagy kérdés,ha afelé hajlasz,hogy belemenj
2018. máj. 4. 00:00
 3/13 anonim ***** válasza:
57%

Hat, ez az egyik oldalrol aranyos, masikrol meg fura kicsit :D

Viszont ha nem vagy ellene, akkor csinaljatok.

2018. máj. 4. 00:38
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Hallottam már ilyen fétist, gondolom neki is az van.
2018. máj. 4. 00:53
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
El is töri lábadat, hogy valósághűbb legyen az érzés és gondoskodása?
2018. máj. 4. 06:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Feltéve, hogy le is tudjátok majd szedni. A szexuális szerepjáték egyébként kedves dolog.
2018. máj. 4. 06:47
 7/13 MessorKing18 ***** válasza:
60%

Menj bele. Csak egy kis romantikát akar.

Mi baj lehet belőle? Eltörik a lábad?

2018. máj. 4. 06:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tom..A betegséggel (lábtörés) nem szokás viccelődni.Jól írta az egyik válaszoló,egyik szempontból aranyos,de elég fura..Ilyenről még speciel nem hallodtam..Azt eltudnám képzelni hogy ha valakinek (szerelmes párnak) mankója van és a csaj vagy a pasi meg kipróbálja hogy milyen.De hogy valakinek direkt bekipszelni a lábát?Hát ezekszerint ilyen is van :D
2018. máj. 4. 11:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Érdekes ötlet az biztos, nem hallottam még ilyenről. :D De biztos izgalmas és (fura értelemben) emlékezetes pillanatokat nyerhettek vele, szóval szerintem menj bele. :DD
2018. máj. 4. 12:45
 10/13 anonim válasza:
JY5 Lábtörés mint betegség? Ez komoly?:))
2018. máj. 5. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!