Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek megengedjem ezt neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megengedjem ezt neki?

Figyelt kérdés

Baratommal lassan mar egy eve egyutt vagyunk, mindkettem 17 evesek vagyunk.

Sok lany baratnoje van, es en sajnos nagyon feltekeny vagyok 2 lanyra, ezt o is tudja. Azon gondolkodom, h meg engedjem e neki, h irjanak, beszeljenek, esetleg meg ki is menjenek, csak tudjak rola.

Szerintetek jo otlet? Nekem van egy fiubaratom, akit utal, es tudom, h nem fogja.megengedni, h irjak vele, de nem akarom, h hisztisnek tartson meg minden.

(A lany mielott ossze jottunk, elotte felmesztelen kepeket kuldott.neki, ez a legnagyobb problemam)

2017. ápr. 23. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Igaz hogy fiu vagy de szerintem ha megbizol benne az kolcsonos lessz ja es a baratnojere aki a kepeket kuldte nyugodtan kerdezz ra ha meg kapott kepeket akkor abbol gondod lehet mert ha akarna leallithatna.

13F

2017. ápr. 23. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Fiu vagyok*
2017. ápr. 23. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez mar regen volt, mikor.meg nem voltunk egyutt, azota a chatet torolte, meg.mindent, lanyokat se olelget.mar

Szeret nagyon, es en.is ot, de zavar, h latta ot felmesztelenul, es fontos neki, es tudom, h.o nem fogja megengedni, h a fiubaratommal irjak, mivel utalja.

2017. ápr. 23. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt a korlátozást sosem értettem, hogy nem engedjük a másiknak hogy beszéljen XY-al. Megértem a gondod, elég durva húzás a csajtól, hogy félmeztelen képeket küldött neki mielőtt összejöttetek, de a barátod magától is rájöhetne hogy egy ilyen lánnyal nem érdemes beszélgetni ha már van neki egy normális barátnője. Ha meg akar csalni akkor meg is fog, tehat ezen fölösleges idegeskedni. 1 év alatt nemtudom mennyire ismerted ki a barátod, de ha látod rajta hogy szeret téged és hűséges, jó döntéseket hoz akkor beszéljen azzal akivel akar, nem fog szerintem olyasmit tenni ami neked rosszul esne.
2017. ápr. 23. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindenkinek a valaszokat
2017. ápr. 23. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!