Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan lehetne ezt megbeszélnünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt megbeszélnünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám, illetve kérdésem, hogy tudni kell rólam, hogy egy vagy másfél éve, sajnos küldtem magamról pár intimebb képet. Ezt a mostani barátom tudta, hiszen 2 évig a legjobb barátom volt és minden apró részletet is tud az életemről. A mai napon viszont történt egy olyan dolog, hogy egy csávó írogatott nekem, erre ő elküldte melegebb éghajlatra és a srác elküldte rólam azt a képet, hogy na, akkor így beszéljen.(Mert annak az ismerőse volt, akinek küldtem és szerencsétlen módon körbeküldte mindenkinek). Ez mindkettőnknek rettentően megalázó volt,neki is és nekem is,annak ellenére,hogy tudott pontosan ezeknek a létezéséről. Azóta nem nagyon tudtunk beszélni, nem tudtunk a kialakult helyzetre mit mondani, csak éreztük, hogy ez eléggé kínos. Az lenne a kérdésem, hogy mit tennétek, illetve mit mondanátok a helyemben, hiszen nagyon szégyellem magam és megértem a kiakadásának az okát, de ez a múltban történt, és ha máshogy csinálhatnám, akkor abszolút nem így cselekednék. Szóval várom tanácsaitokat, véleményeiteket, hogy hogyan lehetne ezt megoldani 

2019. jan. 16. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ami történt megtörtént,ez már a múlté.Elkell felejteni.Aki viszont még mindig ezen szórakozik vagy élveszkedik,(képeiden) az eléggé levan maradva a korral.2 értelemben. Egyrészt már lassan 2 éve volt ez,másrészt Agyilag még kisgyerek ha nemtudnak tovább haladni.Kb ezt mondanám.
2019. jan. 16. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :( én is hasonló véleményen vagyok,de barátomnak egyszerűen nem tudok mit mondani..nemtudom kerjek bocsanatot vagy fogalmam sincs de egyszeruen nagyon rossz ez igy jelenleg
2019. jan. 16. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha bocsánatot kérsz (egy olyan ügy miatt ami egyáltalán NEM bűn akkor talán megfogsz könnyebülni) De ha akkor sem fog téged megérteni akkor bebizonyosodik hogy bizony te körbe vagy véve az érthetetlen buta emberekkel.
2019. jan. 17. 07:01
 4/4 anonim válasza:
Hány éves vagy, és hány évesen küldted el a képeket?
2019. febr. 11. 00:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!