Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassak fel egy szűz srácot?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogyan lehetne felizgatni egy szűz srácot. Persze az együttlétet kivéve es mindenféle petting nélkül. Vannak pontok amik nagyon izgatóak? Vagy próbálkozzak simán a csókkal? Minden nemű segítséget szivesen fogadok. Sajnos elég tapasztalatlan vagyok még.2019. jan. 15. 20:33
11/13 anonim válasza:
Az ágyba órákig bírom, eddig 6 óra volt a rekord. Ezt lehet önkontrollal befolyásolni, de azt, hogy mikor álljon fel vagy mikor ne azzal nem lehet mit kezdeni. Ha nem mozog az ember imtenzíven, hanem pl ül és lát egy rést a falon még attól is felállhat. Néha csak úgy magától is feláll és eléggé kellemetlen. Nem kell semmivel izgatni. Mikor már rég nem voltam szűz, sőt napi 3-4szer... Még akkor is elég gyakran felállt, még akkor is ha nem kívántam. Ha nem tudod felizgatni, akkor lehet kár is próbálkozni, másik csapatbaj játszik.
13/13 A kérdező kommentje:
11-es. Nemtudom annak mennyi az esélye. Szerintem minimális. Az lehet amúgy hogy kicsi neki és azért nem lehet érezni? (ne offolj kezdő vagyok)
2019. márc. 2. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!