Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassak fel egy szűz srácot?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogyan lehetne felizgatni egy szűz srácot. Persze az együttlétet kivéve es mindenféle petting nélkül. Vannak pontok amik nagyon izgatóak? Vagy próbálkozzak simán a csókkal? Minden nemű segítséget szivesen fogadok. Sajnos elég tapasztalatlan vagyok még.2019. jan. 15. 20:33
1/13 anonim válasza:
Szűz vagy nem szűz, bármelyik faszit feltüzelne egy szexi lány!Gombold ki a blúzodat vagy hagyjad, hogy ölelgessen meg fogdozzon!Vagy ülj az ölébe!Szerintem az is felizgatja ha hozzásimulsz!:D
3/13 anonim válasza:
Elmondom akkor nekem mi volt az amitől abszolút beindultam amikor szűz voltam (nem volt rég):
- nagyon közeli, testhez simuló ölelkezések
- intimebb részek (főként fenék) érintése
- a keze a combomon, direkt közel de mégis távolságot tartva a férfiasságomtól, így alig bírtam másra gondolni minthogy "kicsit közelebb már!"
- fenék dörgölése a farkamhoz ruhán keresztül, de lábbal is elérheted ugyanezt
De egyébként egy szűz fiú a legapróbb dolgokra is beindul, nem nehéz felizgatni.
4/13 anonim válasza:
Mond hogy beszartál, de semmi baj van rajtad pelenka és nyugodtan tisztába tehetne téged. Huhhhh na ettől úgy beizgulnék hogy szanaszét repedne rajtam a farmer nadrág
5/13 grana válasza:
Szia!
Mennyi idős a srác és Te mennyi vagy?
Addig nehéz tippet adni.
6/13 anonim válasza:
beleülsz az ölébe szembe vele dörgölözöl hozzá, kicsit a nyakát puszilgatod és szerintem el is megy nem hogy felizgul :D
7/13 anonim válasza:
Felizgatni?? Srácot?? Szüzet??
Ha tapsolsz attól is feláll. Ha csókolod felizgul. Ha kicsit megsimized a pociját már lehet a gatyába is élvez.
Most őszintén, ezt a kérdést te komolyam gondoltad??
8/13 anonim válasza:
Szia! Legyetek kettesben halvány lámpafénynél beszélgessetek úgy hogy az ölében ülsz néha kicsit mocorogj,ha érzed hogy keményedik akkor jó vagy,legyen rajtad pár olyan ruhanemű is ami kiemeli az alakod,illetve legyen nagyon jó illatod,és már fel is fogod izgatni,ha nem érzed akkor ölelgesd sokat,csókolgasd a nyakát,adj neki sok puszit a szájára,de mindenképp maradj az ölében vele szemben. Mozogj néha kavarj oda neki. Ez minden szűz srácot felizgat ;). Esetleg kérd meg hogy bújjon a hátadhoz,de rendesen öleljen is magához így a fenekeddel is oda tudsz kavarni miközben a kezeit is magadhoz húzhatod,így úgy is fog maradni,tuti hogy pár perc és a fenekdnél érezni fogod a farkát és azt ahogy fészkelődik,és ha vonzódik hozzád már oda is nyomja magát hozzád ;). Fokozhatod azzal is hogy a lábaid közé szorítod az ő lábait,és egy kicsit mozogtok mintha szeretkeznétek kifli pózban..tuti hamar eldurran majd ;). Azután pedig kérd meg szépen hogy simogasson csókolgassan téged,ne legyen önző,a nadrágodin keresztül
9/13 anonim válasza:
Előző vagyok..szóval..nadrágodon* keresztül pedig nyugodtan engedd meg neki hogy simogassa a feneked esetleg a melleidet,ha nagyon beindít mást is engedhetsz neki legyen jó neked is,megérdemled! Ne csak neki. Szép napot. Remélem segítettem.
10/13 A kérdező kommentje:
Az erős túlzás hogy mindentől vagy én vagyok béna vagy ő kontrolállja magát túl jól.
2019. márc. 1. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!