Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam anyukámnak hogy nem vagyok szűz?
Szerintem, ha már te úgy érzed, hogy készen állsz rá, és ott rögtön utána nem bánod meg, akkor később se fogod, és nem volt korai.
Mindenképp mondd el anyukádnak, nyilván innentől lesz rendszeres szexuális életed, amivel kapcsolatban nem is gondolnád mennyi gondoskodó tanácsot tud adni egy anya. Fontos, hogy tudjon róla, hogy ha bármi para lenne, legyen valaki aki tud segíteni. Ráadásul, ha mondta is hogy majd számolj be, ha megtörtént, nem hinném, hogy "kiakadna". :)
(Csak egy családban történt eset,lehet nálatok másképp lesz')
A nővérem szintén 15 volt,mikor a 17 éves barátjával vesztette el a szűzességét. Anyának elmondta,amire ő ki akadt,hogy nincs jobb dolga,mi lett volna ha baj lesz belőle (mert sose tudhatod) és ez nem egy 15 évesnek való tevékenység. Apám is megtudta aki szintén ki volt akadva. ANem nővérem nem 2 hónapig a szobájába gubbasztott, mert a szüleim nem engedték sehova. Azután megenyhültek,mondván,hogy elismerik nem a világvége,de egyszerűen féltik,hogy ezután mi lesz, és ha testileg fel volt készülve,de lelkileg biztos nem. Sokkakal az a baj,hogy azt hiszik elég az,ha testileg meg vannak érve,és azt hiszik 15 évesen elveszíteni nem nagy dolog. Valóban nem az. Korai,mondjon bárki bármit, ha 15 évesen nem tudsz szex nélkül meglenni elég baj,az elő játékok nem elegek? De mindenkinek a saját dolga az,hogy mit tesz,csak vigyázzatok magatokra.
A nővérem törétenete úgy végződik,hogy most 23 évesen bánja az egészet. Azt mondja elhamarkodott volt,egy nem megfelelő személlyel,és nem megfelelő helyen. És nem ő az első eset aki azt bánja,hogy tini korában elvesztette a szűzességét. De mondom. Mindenkinek a saját dolga. Én anyaként nem lennék büszke rád,de ha nincs semmi próbléma akkor max. tájékoztatnálak egy-két dologra. (Le lehet pontozni,nem hat meg.)
Szerintem egyaltalan nem volt korai, pláne hogy mar 7 honapja egyutt vagytok a baratoddal.
Nyugodtan mondd el anyukadnak szerintem, hiszen mondta is hogy mondd el neki ha mar megtortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!