Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elmondjam anyukámnak hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam anyukámnak hogy nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, nem rég feküdtünk le először, én 15 vagyok, ő mindjárt 16. Szerintetek ez korai volt? Anyukam azt mondta hogy még ne nagyon éljük bele magunkat az ilyen dolgokba, aztán mondta hogy szóljak neki ha már megtortent. Én ezért nem merek neki szólni, mert azt mondta ne nagyon csináljunk semmit. Most akkor mit tegyek? És korai volt még ennyi évesen, vagy ti is hasonló korban vesztettétek el?

2018. dec. 30. 10:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem, ha már te úgy érzed, hogy készen állsz rá, és ott rögtön utána nem bánod meg, akkor később se fogod, és nem volt korai.

Mindenképp mondd el anyukádnak, nyilván innentől lesz rendszeres szexuális életed, amivel kapcsolatban nem is gondolnád mennyi gondoskodó tanácsot tud adni egy anya. Fontos, hogy tudjon róla, hogy ha bármi para lenne, legyen valaki aki tud segíteni. Ráadásul, ha mondta is hogy majd számolj be, ha megtörtént, nem hinném, hogy "kiakadna". :)

2018. dec. 30. 10:42
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem vészesen korai, de azért az. De ha már megtörtént, mondd el neki. Még is csak az anyukád.
2018. dec. 30. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

(Csak egy családban történt eset,lehet nálatok másképp lesz')

A nővérem szintén 15 volt,mikor a 17 éves barátjával vesztette el a szűzességét. Anyának elmondta,amire ő ki akadt,hogy nincs jobb dolga,mi lett volna ha baj lesz belőle (mert sose tudhatod) és ez nem egy 15 évesnek való tevékenység. Apám is megtudta aki szintén ki volt akadva. ANem nővérem nem 2 hónapig a szobájába gubbasztott, mert a szüleim nem engedték sehova. Azután megenyhültek,mondván,hogy elismerik nem a világvége,de egyszerűen féltik,hogy ezután mi lesz, és ha testileg fel volt készülve,de lelkileg biztos nem. Sokkakal az a baj,hogy azt hiszik elég az,ha testileg meg vannak érve,és azt hiszik 15 évesen elveszíteni nem nagy dolog. Valóban nem az. Korai,mondjon bárki bármit, ha 15 évesen nem tudsz szex nélkül meglenni elég baj,az elő játékok nem elegek? De mindenkinek a saját dolga az,hogy mit tesz,csak vigyázzatok magatokra.

A nővérem törétenete úgy végződik,hogy most 23 évesen bánja az egészet. Azt mondja elhamarkodott volt,egy nem megfelelő személlyel,és nem megfelelő helyen. És nem ő az első eset aki azt bánja,hogy tini korában elvesztette a szűzességét. De mondom. Mindenkinek a saját dolga. Én anyaként nem lennék büszke rád,de ha nincs semmi próbléma akkor max. tájékoztatnálak egy-két dologra. (Le lehet pontozni,nem hat meg.)

2018. dec. 30. 11:28
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
#3-as vagyok * a nővérem 2 hónapig
2018. dec. 30. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Szégyellném magam a helyében,hogy a nevelésemből ez lett.
2018. dec. 30. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
5: te azt szégyellenéd, hogy őszinte valaki veled, mert ez szerinted nem emberi érték. Érdekes.
2018. dec. 30. 12:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem a tökéletes személlyel történt, és jó helyen. Nem úgy történt hogy megismertem egyik nap, aztán már bele is vágtunk. Már jó ideje ismerjük egymást. És még mindig szeretem és együtt vagyunk :)
2018. dec. 30. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
#6: A viselkedéssel van baj,nem az őszinteséggel .
2018. dec. 30. 13:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha te azt gondolod hogy jó időben vesztetted el a szüzességed,akkor mégis miért félsz elmondani az anyukádnak.Csak nincs bűntudatod?
2018. dec. 30. 15:27
 10/12 anonim válasza:
83%

Szerintem egyaltalan nem volt korai, pláne hogy mar 7 honapja egyutt vagytok a baratoddal.

Nyugodtan mondd el anyukadnak szerintem, hiszen mondta is hogy mondd el neki ha mar megtortent.

2018. dec. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!