Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 18 éves fiú vagyok. Fél éve lett vége egy 3,5 éves kapcsolatomnak. Kb 3-4 hónapja elkezdtünk beszélgetni újra a lánnyal, még múlt hét szerdán el is mentünk mozizni. Minden okés volt így az elején, de moziba összeért a kezünk és nem bírtam ki, hogy ne fogjam meg a kezét (igen még szerelmes vagyok bele nagyon) és ő ezt viszonozta. Aztán vége lett a mozinak, kint az utcán megálltunk a lépcsőknél és lesmároltam. Hazafele a buszon kettőnkről beszéltünk, hogy mi legyen. Ő mondta, hogy nagyon szeret és én is hasonlóképpen érzek, de nem akar összejönni velem, mert neki kell a szabadság egyenlőre, a buli, barátnőkkel csavarogni stb.. én elfogadom meg minden, de ez olyan fura, hogy nem akar összejönni velem.. (másfél hónapja várok rá.) szerintetek várjak, adjak neki időt vagy hagyjam a csudába?:(2019. jan. 6. 23:10
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem odaírni, hogy buszon el sírta magàt, mert biztos nem fogadom majd vissza később, DE én szeretem annyira, hogy visszafogadjam. 😄
2019. jan. 6. 23:12
2/8 A kérdező kommentje:
Olyan undorító, mint a válaszod. De köszi, hogy itt voltàl :D
2019. jan. 6. 23:27
3/8 anonim válasza:
Ezt nem értettem sose... Attól, hogy valaki kapcsolatban miért nem mehet el bulizni a barátaival a párja nélkül?
Kicsit vegyél visszább, később kérdezz rá megint. Ha tényleg szeret, akkor meg tudjátok majd oldani, ha nem akkor el kell engedni.
4/8 anonim 

válasza:

Jöjj össze az egyik barátnőjével vagy csak dugd meg! De ha partyzni akar akkor menj el vele és dugd meg párszor, aztán összejöttök majd.
5/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz volt az utolsó🙋🏻♂️
2019. jan. 9. 23:30
6/8 anonim válasza:
én elhiszem hogy nagyon szereted de ha ő is szeret akkor nem lenne ez a gond hogy nem akarja MÉG ujrakezdeni.... naszóval szerintem kicsit...nagyon naiv vagy ha azt gondolod hogy idővel nem kap magának valaki mást, és ha meg többet beszéltek és mindig ugyanoda a témához jösztök ki akkor meg nem értem miért nem lehet olyan kapcsolatototk amibe mindketten szabadok vagytok egy bizonyos szintig aztán meg mégis eggyüttvagytok... nem ez lenne igazából amegoldás ? Úgy csinálni hogy mindketőnke jó legyen és nem csak neki ? Látom te nagyon szereted és ne legyél buta hogy vársz rá lehet feleslegese....ez az én véleményem ..lehet kicsikét szétszort de én így látom....
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy ő még élni akarja a “fiatal” éveit. Márciusba lesz 18 éves. Akkor akar visszajönni, ha már tényleg készen áll egy hosszú kapcsolatra, mert amig 3,5 évig együtt voltunk, nem nagyon tudott élni (mindig együtt buliztunk.) Elvileg velem akar megházasodni😌
2019. jan. 25. 21:19
8/8 anonim 

válasza:

Hát drága kis barátom :"D
Jó nagy barom leszel ha ezek után vissza fogadod. A leírtak alapján téged úgy hülyére vesz mint ahogy illik. Tipikus mai csitri. Ne dőlj be neki. Sír a szája a fa.. után. Ja élni akarja a fiatal korát magyarul szét ba..atja magát. Mikor meg már kiélte magát utána meg te leszel olyan veréb hogy visszafogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!