Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem egész hétvégén sírni fogok. Mit tennétek a helyembe? 18/L
3. Válaszoló.
Igen valószínű én vagyok az akinek ő az elsó barátja. Illetve ebben a kategóriában most tettem fel először kérdést.:D
Kicsit el vagy tévedve...
Kétlem, de ha el is lennék tévedve, a válaszom ugyanaz :)
És itt is ugyanaz a válaszom, szerencsétlen barátod lehet a világ legnormálisabb embere, csak te hozod ki belőle már az állatot.
Nevezett barátnőmnek érdekes mód mind az öt pasija ilyen állat volt... aztán kiderült, hogy minden délután addig hisztériázik nekik és húzza az idegeiket, hogy már teljesen megőrültek tőle szerencsétlenek.
"Fájdalmas" volt olvasni ezeket a sorokat...
Nem értem, hogy lehet két ember ennyire hisztis, naív és gyerekes...
Megérdemlitek egymást.
És de sokan hiszik azt még rajtad kívül is, hogy a szerelem és a boldogság az ilyen...
Ez rosszabb, mint ha egyedül lennél és senki nem szólna hozzád.
“Mit tennétek a helyembe?”
Egy helyesírási szótárt.
A sztori meg idétlen és gyerekes. Azt tudod, hogy a hívást meg lehet szakítani egy gomb lenyomásával, nem kell miatta földhöz vágni a telefont? Sprayt ajándékozni, pláne kétszer egymás után, egy sértés: büdös vagy! Nem semmi türelem kellhet hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!