Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég bonyolult helyzetbe kerültem mi a véleményetek? Mit csinálnátok a helyembe?
Arról lenne szó hogy volt egy barátnőm aki mellesleg az osztálytársam és elég sokáig voltunk együtt.A szülei elváltak és az apjának az új barátnője egyik osztálytársunk anyukája akinek a lánya a volt barátnőmnek a legjobb barátnője volt. Szakítottunk ezzel a lánnyal nem kellemes körülmények között azóta már 1 év eltelt de még mindig nagyon haragszik rám a szakítás miatt.Most az exem apukájának a barátnőjének a lányával együtt táncolunk és azt hiszem nagyon megkedveltem és ez szerintem kölcsönös is de előre látom hogy az exem teljesen kiborulna ha összejönnénk mert ő minden apróságon kiborul
Mit kellene tennem szerintetek mert hát elég hülye helyzet és nem tudom mi lenne a helyes.
Köszi a válaszokat.
(18/F)
húha..ezt elég bonyolultan írtad le :D
szerintem hogyha úgylátod hogy bejössz a lánynak akkor próbáljátok meg, az exednek ebbe már nincs beleszólása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!