Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elég bonyolult helyzetbe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég bonyolult helyzetbe kerültem mi a véleményetek? Mit csinálnátok a helyembe?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy volt egy barátnőm aki mellesleg az osztálytársam és elég sokáig voltunk együtt.A szülei elváltak és az apjának az új barátnője egyik osztálytársunk anyukája akinek a lánya a volt barátnőmnek a legjobb barátnője volt. Szakítottunk ezzel a lánnyal nem kellemes körülmények között azóta már 1 év eltelt de még mindig nagyon haragszik rám a szakítás miatt.Most az exem apukájának a barátnőjének a lányával együtt táncolunk és azt hiszem nagyon megkedveltem és ez szerintem kölcsönös is de előre látom hogy az exem teljesen kiborulna ha összejönnénk mert ő minden apróságon kiborul

Mit kellene tennem szerintetek mert hát elég hülye helyzet és nem tudom mi lenne a helyes.

Köszi a válaszokat.

(18/F)

2015. okt. 28. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt szerintem az is kérdés, hogy a táncpartnered mit gondol. Mivel hogyha összejönnétek, akkor ő valószínűleg összeveszne az exeddel, aki meg -ha olyan jó barátnője- biztos fontos neki. Szóval szerintem inkább az ő véleményét kérd ki, mivel alapból neked nem aszerint kell cselekedned, ami az exednek jól esik.
2015. okt. 28. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

húha..ezt elég bonyolultan írtad le :D

szerintem hogyha úgylátod hogy bejössz a lánynak akkor próbáljátok meg, az exednek ebbe már nincs beleszólása

2015. okt. 28. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy már nincsenek jóba nem is beszélgetnek mert az exbarátnőm őt hibáztatja az apja miatt.
2015. okt. 28. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor viszont -szerintem- ne törődjetek az exeddel. Majd túl teszi magát rajta. Attól egyikőtöknek sem lenne jobb, ha most nem jönnél össze a másik lánnyal.
2015. okt. 28. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
annak a kapcsolatnak vége, ez meg egy nagyszerű lehetőség az új felé, miért ne?
2015. okt. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!