Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mi van?
Volt egy barátom akinek bőven volt önbizalma, nem volt bunkó ,de mindig neki volt igaza. Szakítottunk. Később összejöttünk megint az ő ötlete alapján. Elég csúnyán átvágott, és utána össze is vesztünk, nem volt kérdéses hogy megint szakítottunk.
Suliban próbáltam kerülni de elég nehéz volt, és miután találkoztunk írt egy üzenetet hogy sajnálja és nem igy kellett volna történnie. Nagyon meglepődtem mert nem volt rá jellemző a bűntudat. Utána még beszélgettünk kb éjfélig.
Ezután a beszélgetés után akárhányszor tudtunk volna beszélni, mintha direkt került volna...
Az egyik közösségi portálról is letiltott.
Viszont egyik nap elmentünk a lányokkal bulizni és összetalálkoztunk vele meg egy haverjával, és elég sokszor nézett.
Azon gondolkoztam hogy most tényleg csak a lelkén akart könnyíteni és lezárni a dolgokat vagy már nincs pofája megint kezdeményezni és kellemetlen neki ha találkozunk.
Szerintetek??
Szerintem nincs pofája megint kezdeményezni..(és kellemetlen a találka.. )
Szerintem.. hagyd a fenébe.. ilyenekkel ne foglalkoz,z találsz te százszorta jobb pasit is :D nem is egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!