Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy sráccal, aki ugyan most amerikaba el, de hamarosan visszakoltozik az orszagba, de nem lenyeges. Csak azt vettem eszre, hogy annyi ilyen legjobb lanybaratja van, akivel ejjel-nappal talalkozik.. es mar rohadtul idegesit.. mit csinalna2015. júl. 9. 12:28
3/4 Férfi15 válasza:
Vagy csak kérd meg hogy ne találkozgasson annyit mert téged idegesít
4/4 anonim válasza:
Beszélj vele, mond meg neki, hogy téged ez zavar. Ha ezek után azt látod, hogy nem változtat, akkor felejtsd el. Amúgy én nem bíznék benne, mert ugye alapelv, hogy ami Amerikában történik, az Amerikában is marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!