Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor mit éreznek a megfejt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit éreznek a megfejthetetlennek tűnő lányok?

Figyelt kérdés

Már nem az első olyanba botlok bele, hogy azt kapom vissza, nem szeretne most kapcsolatot.. nemakar most semmit senkit.. jó neki egyedül meg a többi.. és ezt olyan 15-19 éves korig a lányoktól...

tehát volt hogy csókig eljutottunk egy este volt aztán jött ez a szöveg.. na meg a többi.. most ilyenkor mit éreznek? és tényleg nincs neki senkije azóta se.. pedig több hónap telt el..

jó egyedül vagy mi a büdös fene?:DDDD

persze egymás nyakába se jó lógni egésznap nem arról van szó, na de ez mi? :D

2015. júl. 5. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez a női logika. Nem lehet megfejteni
2015. júl. 5. 23:32
 2/8 A kérdező kommentje:

hát nem lehet az egyszer biztos.. :D de azért azt élvezik, hogy előtte így kedvellek úgy kedvellek milyen aranyos vagy, de jó volt veled, meg ha elhívom eljön, aztán meg nem szeretne semmit.. :Ddddddddd

hátvicc :d

szerintem nem sportolnak eleget és így nem egészséges a libidó szintje, én erre tippelek:D

így nincs is semmihez kedvük

2015. júl. 5. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1es, azért nem lehet megfejteni, mert olyan hogy női logika, nincsen, nem is volt, nem is lesz :DD
2015. júl. 5. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 as: igazad van, akkor helyesbítek: *női gondolkodás
2015. júl. 5. 23:46
 5/8 anonim válasza:

Én lány vagyok, 18 éves... az elmúlt 1-2 évben sokszor éreztem, hogy vágyom egy kapcsolatra, de pár hónapja rájöttem, hogy igazából semmi szükségem rá. :D

Egy kapcsolat kötöttséggel jár, vannak korlátozások, idő- és energiaigényes (már ha az ember egy egészséges, jó párkapcsolatra vágyik). Ezzel szemben az egyedülálló lét sokkal kötetlenebb, szabadabb, ha meg pasi kell, azt lehet szerezni bármikor egy buliban, ez az igazság. Ezt nem úgy kell érteni, hogy ha elmegyek bulizni, akkor összevissza szexelek mindenkivel (szűz vagyok), de bizonyára lenne rá lehetőség... valahogy nem érzem a késztetést, hogy ezeket a határokat feszegessem, nem vonz ez az életforma :D

És igen, tudom, hogy ettől még nincs kihez hozzábújnom, ha szomorú vagyok, meg nincs, aki csak úgy átöleljen és megcsókoljon egy szürke hétköznapon, de úgy gondolom, hogy ennek is el fog jönni az ideje. Vágyom is rá, de nem hajszolom, egy-két csókot nem zárok ki, meg esélyt adok azoknak, akikben látok lehetőséget, de nem akarok görcsösen kapcsolatot. Ja és ha összejön a közeljövőben, az biztos, hogy nem fogok egész nap a srác nyakában lógni, ahogy írtad, mert gondolom, rájöttél a válaszom alapján, hogy nekem kell a szabadság. :D

2015. júl. 6. 00:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne viccelj mar! Hasonlo koru fiu vagyok,es persze hogy nem akarnak komoly kapcsolatot.Fiatalok vagyunk,hova allapodjak meg? Az ilyen lanyoknal-fiuknal csak a szex jatszik.Egy lanynal(fiunal) lemaradni ebbe a korba jo nagy hulyeseg.A libido szint meg hulyeseg,keresik ok a szexet csak valoszinu hogy tul komolyan adod elo,es ezert nem akarnanak megbantani.Valoszinu akik veluk kezdtek tudtak hogy ne szamitsanak komolyra.
2015. júl. 6. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem tudom...

Ez női logika! Nekem is vannak hasonló megmagyarázhatatlan történeteim, amikre tudni szeretném a választ.

2015. júl. 6. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:

:DD hát igen vannak dolgok.. persze az sem jó sülve főve.. nem jár ez olyan sok kötöttséggel.. heti 1x nekem elég találkozni :D

hát én már nem hajszolom sehova, majd ha valaki akar valamit keres.. sajnos volt már ilyen is csak én küldtem el mert olyan volt hogy.... :D

2015. júl. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!