Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izzad a kezem ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van a barátom akivel mindennap elmegyek sétálni és amikor megfogja a kezem akkor az a baj hogy elkezd izzadni a kezem :o nem tudom mitől van de olyan ciki :(2015. jún. 22. 22:21
1/4 anonim válasza:
Velem is ez van csak nekem mindig izzad hogyha rá gondolok. Ennek lelki oka van, úgyhogy szerintem a stressz miatt izzad a kezed. Sajnos még én sem találtam megoldást úgyhogy nem tudok segíteni. :( 14/L
2/4 anonim válasza:
nem baj ez,néha amikor a barátnőmmel kézenfogva sétálunk nekünk is izzad de nem is vesszük figyelembe,bár általában amikor meleg van akkor természetes hogy izzad is
3/4 anonim válasza:
Valószínű,hogy az idegességtől kezd el izzadni a kéz. Ez is egy jele a stressznek,de egyaránt lehet attól is,hogy miközben egymás kezét fogjátok,melegítitek ezzel egymásét,de szerintem ez elég gyakran fordul elő más embereknél is.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem probléma, hogy valakinek izzad a keze...
Max picit (vagy nagyon :D) stresszes vagy / izgulsz.
Ez tulajdonképp visszajelzés is a másiknak... Ok nélkül nem izzad az ember keze :)
2 változat van:
-idővel hozzászoksz a szituációhoz, és nem izzad majd a kezed
-amolyan állandó dolog, és mindig izzadni fog a kezed
Szerintem egyáltalán nem ciki / gáz vagy ki minek mondja...
Ez az ember sajátossága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!