Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lebukott! Meg fogja kérni a kezem! Ez normális ilyenkor?
1,5 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem őt, úgy érzem ő a másik felem. Tudtam, hogy korán szeretne megkérni, de azt nem, hogy ennyire. A minap elszólta magát. Úgy tettem, mintha nem esett volna le. Nem mondtam el egy barátnőmnek sem. De most hogy már tudom, hogy kb. 2-3 hónap múlva megkér így már annyira nem izgulok! Ha nem tudnám, akkor jobb lenne.
21 éves vagyok egyébként. Én még olyan 3 évet várnék ezzel legszívesebben! Nem azért, mert nem vagyok benne biztos, hanem mert ma így belegondoltam, hogy eljegyez, akkor már 2 éven belül meg kell lennie a lagzinak, utána gyerekek, és én még erre nem érzem magam késznek. Ha elutasítom, akkor az nagyon rosszul fog neki esni, amit nem szeretnék! Jegyesek, akik korán házasodtak. Bennetek is volt ilyen érzés? Később megváltozott?
OFF
Ó, most miért nem jönnek az olyan kommentek, hogy a lány belekényszeríti a házasságba a fiút? Micsoda dolog!
ON
Nyugodtan megbeszélhetitek, hogy házasság, gyerek csak később. Miért kéne 2 év után házasságnak lenni, ha nem akarod?
21 évesen nagyon ráértek még.
Szia!
Tényleg ne aggódj, a jegyesség tetszőleges ideig tarthat. Nyugodtan fogadd el, hogy megkéri a kezed. Pár nap vagy hét múlva pedig beszélgessetek róla, hogy melyikőtök hogy képzeli az "időbeosztást".
Előbb talán költözzetek össze, éljetek együt 1-2 évet, és majd csak utána akarjon bármit is.
Lehet, fél év után menekültök, mert nem bítok közös fedél alatt élni.
Egyébként az esküvő nem kötelez, attól nem kell gyereket is csinálni egyből, hanem, mikor megfelel.
legalább egy hetet lakjál vele...
de menj így hozzá nyugodtan, aztán ne pattogj, ha mégse olyan mint a randik alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!