Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az normális ha túlságosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha túlságosa imádom a barátomat?

Figyelt kérdés
Mindig azt akarom hogy úgy legyen ahogy ő akarja az legyen amit ő akar ha veszekedünk mindig hagyom hogy azt higgyje neki van igaza stb.a lényeg az hogy körülötte forog minden.Néha már úgy érzem nem vagyok normális.
2015. ápr. 15. 18:00
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja és annyit még hogy ő ezt tudja és élvezi
2015. ápr. 15. 18:03
 2/23 anonim válasza:
48%
Szerintem normális.De ha változtatni akarsz,akkor változtass.Ha nem élvezed,hogy körül ugrálod akkor nem kell,de ha élvezed nyugodtan.
2015. ápr. 15. 18:10
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Teljesen el tudod torzítani a személyiségét. Tudod, szeretni is lehet egészséges mértékben, és lehet fanatikusan úgy, hogy az ártson. Ne vessz el a kapcsolatban, mert az két emberről szól, nem pedig egyről, akit észrevehetetlenül követ az árnyéka. Egy idő után úgy fogja érezni, egyedül él, és keres olyat, akitől ő is tanulhat, aki új nézőpontokat mutat neki, akit tisztelni tud. A párkapcsolat ugyanis úgy működik, hogy két olyan ember egyesül, akik egymást erősítik, és közösen építik fel a jövőt, nem pedig egy ember akarata érvényesül, arra társ nélkül is képes lenne..
2015. ápr. 15. 18:54
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb nő eléri, hogy a pasi azt akarja, amit ő akar. Rávezeti..
2015. ápr. 15. 20:19
 5/23 A kérdező kommentje:
igen tudom és 2-es abszolút egyetértek de annyira szeretem ő az első az életemben már majdnem fél éve együtt vagyunk
2015. ápr. 15. 21:08
 6/23 A kérdező kommentje:
megpróbáltam már komoly lenni és az én akaratomat is érvényesíteni amit ő persze nem bán de aztán elolvadok tőle megint
2015. ápr. 15. 21:10
 7/23 A kérdező kommentje:
És aztán az lesz megint amit ő akar
2015. ápr. 16. 07:13
 8/23 anonim ***** válasza:

végül is egymásra találtatok

te megadod neki, ő meg ezt akarja

2015. ápr. 16. 09:08
 9/23 anonim ***** válasza:

Azért ezzel vigyázz, ki ne használja. Ketten vagytok ebben a kapcsolatban.ó, nem ő egyedül.

Később ne csodálkozz, ha majd csúnyán beszél veled és a rabszolgája leszel, meg lábtörlőnek néz majd.

Lehet, hogy meg is csalna, mert már unalmas leszel neki, és tudja, hogy megbocsájtod neki.

2015. ápr. 16. 09:39
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem fel Eve..

Irj 5 ev mulva

2015. ápr. 16. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!