Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az normális ha túlságosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha túlságosa imádom a barátomat?

Figyelt kérdés
Mindig azt akarom hogy úgy legyen ahogy ő akarja az legyen amit ő akar ha veszekedünk mindig hagyom hogy azt higgyje neki van igaza stb.a lényeg az hogy körülötte forog minden.Néha már úgy érzem nem vagyok normális.
2015. ápr. 15. 18:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem imádat hanem butaság. A nagy szerelem nem ilyen. Most még elmegy hogy elnézel mindent, de kicsit később ez komoly probléma is lehet. Soha nem lehet majd véleményed, megszokja hogy mindig neki van igaza.

Én mindig megmondom a véleményemet, az igazat a férjemnek, legyen az rá nézve akár picit sértő is. Ha egyszer igazam van akkor tudnia kell. Így ha azt mondom pl milyen jól sikerült ez a festés amit csinált akkor tudja hogy nem köntörfalazok és tényleg így gondolom.

Az meg hogy hagyod hogy azt higgye neki van igaza miközben talán nincs is igaza még nagyon fokú butaságra vall. Épeszű ember nem csinál ilyet. Sok mindent rá lehet fogni a szerelemre, első kapcsolatra de ezt nem.

2015. ápr. 16. 10:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Lesz ebből még koppanás később. Ez nem több, mint egy kis pszichológia: a kapcsolatok első felében még mindent a másik felé irányít az ember, ez a rózsaszín köd következménye. De amint felszáll a köd, az ember rájön, hogy ő is létezik, és neki is vannak igényei. Ha stabil a kapcsolat, akkor ezt közösen megoldják a párok, de a leírtak alapján ezt az esetet nem neveném tudatos kapcsolatépítésnek.
2015. ápr. 16. 10:13
 13/23 A kérdező kommentje:
11es az a te dolgod engem ne nevezz butának emiatt,hogy túlságosan szeretem és még ha nem is tetszik amit csinált arra is azt mondom,hogy tetszik mert őt szeretem a világon a legjobban
2015. ápr. 16. 11:37
 14/23 anonim ***** válasza:

Akkor is szeretnéd, ha együtt laknál vele 10 év múlva, lenne 3 gyereketek, főznél, takarítanál, egész nap, mellette dolgoznál is, és még ezenfelül 3 gyereket is kéne nevelned, és pattogna a férjed/párod a fotelból meg nőkkel chatelne, ordibálna nyavajogna hogy hozz kaját, hozz ezt, hozz azt.. ? Te meg hullafáradtan várnád, hogy esetleg ő is megmozdítsa a kis hátsóját, miközben neked ordibál csúnya szavakat, hogy idióta nőszemély.. te meg a családot látod el és pörögsz..

Nem hinném, hogy tetszene :D

2015. ápr. 16. 15:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Pff kedves utolsó;) nem vagyok olyan idióta,hogy 3 gyereket szüljek de ha te annyit akarsz hát sok sikert másrészt mi nem a bunkó lecsúszott társadalmi réteghez tartozunk ezért amit leírtál annal az esélye kb..0%
2015. ápr. 16. 18:26
 16/23 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, kérdező. Pont abba az irányba tartotok, amit felvázoltak neked a következő 5-10 évre. Gondolod az ilyen tirpák kapcsolatok nem úgy alakulnak, hogy az egyik fél feláldozza magát a másikért? De igen. Nem értem, miért érzed magad sértve, amiért előrejelzik a kapcsolatod valószínű végkifejletét. Nagyon szerelmes vagy, hiszem már fél(!) éve együtt vagytok.. Túlteng benned a védelmező anyatigris, ahogy a párod felett anyáskodsz. Te magad is érzed, hogy valami nem normális. Ahogyan viselkedsz, annak megfelelően formálod a párodat is. Ha nem akarsz belőle elkényeztetett, akaratos kölköt csinálni, akkor hagyj fel ezzel a viselkedéssel, és legyél a párja, aki úgy szereti, ahogyan az épülésetekre szolgál. Nem tudom, hány éves vagy, de személy szerint én több kapcsolatot láttam így tönkremenni, és magam is részese voltam egy ilyennek. Olyat pedig még nem láttam, ahol ez a hozzáállás jóra vezetett volna. Most még javíthatsz a dolgon, ha tényleg vele akarsz lenni még 5-10 év múlva is.. De a te dolgod. Szerintem senki nem fog álmatlanul forgolódni, ha nem gondolkozol el a hallottakon. Te kérted kívülállók véleményét, azt kezdesz vele, amit akarsz.
2015. ápr. 16. 19:10
 17/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nagyon jól megfogalmaztad a problémát,azt kell,hogy mondjam.teljes mértékben igazad van.17 éves vagyok és a kapcsolatunk kezdetétől ilyen vagyok vele,amit ő persze élvez és nem zavarja sőt örül neki.
2015. ápr. 16. 21:17
 18/23 anonim ***** válasza:

Persze normális, minden tini szerelem ilyen, nem véletlen, hogy a legtöbb nem él meg 2 évnél hosszabb időt. Ne aggódj fel fog ébredni az akaratod még fél évet adj neki. Akkor kiderül, hogy mennyire egyoldalú ez a szerelem. Ha nem az, akkor minden oké lesz, ha csak azért van veled, mert de jó, mindent megkap, akkor szakítani fogtok. Csúnyán. Te sokat fogsz sírni, hiszen te úgy szeretted és mindent megadtál neki, nem ezt érdemelted blabla.

De ez mind normális. Abban a korban vagy, mikor tanulod a párkapcsolatok működését. Épp szarvashibát követsz el, és ez is normális. Ebben a sztoriban minden nagyon normális. Majd miután vége lesz, levonod a megfelelő konklúziókat és másképp csinálod legközelebb.

De szép is a kamasz szerelem.

2015. ápr. 16. 22:08
 19/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm neked is az értelmes választ biztos igazad van:) szakítottunk már párszor de csak pár napig bírtuk egymás nélkül
2015. ápr. 17. 07:45
 20/23 anonim ***** válasza:

A párszori szakítás azt mutatja, hogy voltak problémáitok, de nem tudtátok megoldani, csak szakításokkal.

Tudod, ez nem megoldás, hogy szakítunk pár napra, ha probléma van.

A kapcsolatotok minőségét ez mutatja meg igazán, hogy nem tudjátok komoly felnőtt emberi módjára megoldani. Már pedig ahol a 2 fél igazán szereti egymást, ott megoldják, nem pedig megfutamodnak egy-egy szakítással. Meddig akarjátok ezt játszani?

Ha annyira komoly ez, mint leírtad, akkor viselkedjetek is úgy!

2015. ápr. 17. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!