Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor?
Van egy lány, nagyon kedvelem, 2x már volt egy úgymond "randink".
Most Csütörtökre meghívtam enni, de megkérdezte, hogy szigorúan baráti-e az ebéd.
De én többet szeretnék mint barátság.
Azt mondta, hogy most nem szeretne párkapcsolatot.
Mit tegyek, hogy ez megváltozzon, hogy eljussunk arra a szintre? (Itt a párkapcsolatot értem)
15/F
Ó, hidd el, sokszor barátságból alakulnak ki a legjobb párkapcsolatok.
(Vagy ha nem is lesz a végén kapcsolat belőle, gazdagodsz egy megbízható baráttal)
De kívánom neked az előbbit!
Lényeg, hogy idő kell hozzá, mégpedig nem kevés.. Főleg ha a lány még nem akar párkapcsolatot. Ismerd meg nagyon jól, és talán kis idő múlva te is tisztábban tudod látni a dolgokat. (ezt arra értem, hogy talán miután jobban megismerted, a te szemedben ő is megváltozik)
Idő, türelem. Ez a két legfontosabb. (Sok fiúnak kell ezt megtanulni, de sajnos jó néhánynak nem sikerül)
18/L
A lány a volt osztálytásam.
És azt mondta, azért nem szeretne kapcsolatot, mert hogy az egyik fél mindig koppan.
Nagyon kedvelem, és szerintem ő is engem.
Egy elég bonyolult személyiség!
Köszönöm a válaszokat, de még írjatok, szeretem olvasni a véleményeteket!:)
1. Ezt baszhatod.
2. Ezt k*rvára baszhatod.
3. Nagy valószínűséggel azért mondta hogy most nem akar párkapcsolatot mert:
a. Nemrég szakított valakivel, és még a broken heart stádiumban van.
b. Pont veled nem akar kapcsolatot. Mesteri koptatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!