Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patriksztár kérdése:

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy lány, nagyon kedvelem, 2x már volt egy úgymond "randink".

Most Csütörtökre meghívtam enni, de megkérdezte, hogy szigorúan baráti-e az ebéd.

De én többet szeretnék mint barátság.

Azt mondta, hogy most nem szeretne párkapcsolatot.

Mit tegyek, hogy ez megváltozzon, hogy eljussunk arra a szintre? (Itt a párkapcsolatot értem)

15/F

2015. máj. 24. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
ha el megy veled nem vagy neki közömbös találkozzatok gyakran a többit bizd az időre
2015. máj. 24. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Várom még a válaszokat!:)
2015. máj. 24. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Ó, hidd el, sokszor barátságból alakulnak ki a legjobb párkapcsolatok.

(Vagy ha nem is lesz a végén kapcsolat belőle, gazdagodsz egy megbízható baráttal)

De kívánom neked az előbbit!

Lényeg, hogy idő kell hozzá, mégpedig nem kevés.. Főleg ha a lány még nem akar párkapcsolatot. Ismerd meg nagyon jól, és talán kis idő múlva te is tisztábban tudod látni a dolgokat. (ezt arra értem, hogy talán miután jobban megismerted, a te szemedben ő is megváltozik)

Idő, türelem. Ez a két legfontosabb. (Sok fiúnak kell ezt megtanulni, de sajnos jó néhánynak nem sikerül)

18/L

2015. máj. 24. 18:49
 4/5 A kérdező kommentje:

A lány a volt osztálytásam.

És azt mondta, azért nem szeretne kapcsolatot, mert hogy az egyik fél mindig koppan.

Nagyon kedvelem, és szerintem ő is engem.

Egy elég bonyolult személyiség!

Köszönöm a válaszokat, de még írjatok, szeretem olvasni a véleményeteket!:)

2015. máj. 24. 18:54
 5/5 anonim válasza:

1. Ezt baszhatod.

2. Ezt k*rvára baszhatod.

3. Nagy valószínűséggel azért mondta hogy most nem akar párkapcsolatot mert:

a. Nemrég szakított valakivel, és még a broken heart stádiumban van.

b. Pont veled nem akar kapcsolatot. Mesteri koptatás...

2015. máj. 26. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!