Mit csinálnátok a helyemben? (bonyolult)
Nos hát az a helyzet, hogy van egy fiú akivel ismerkedem és elég jól megvagyunk. Van viszont egy barátnőm, és neki a pasija akik gyűlölik a srácot és nagyon haragszanak rá. A barátnőm nem szólna bele abba, ha továbbra is találkozok a fiúval de a pasija igen, ő azt mondta hogyha továbbra is tartom a kapcsolatot a fiúval akkor nem találkozhatok a barátnőmmel, vagyis eltilt tőle. Ha a barátnőm meg mellettem dönt, akkor meg neki kell hazamennie. Tehát a barátnőm sehogy sem jár jól. Azt még tudni kell, hogy a hazamenetel a bnőm számára nem egyszerű, sőt nagyon rosszul járna ezzel.(de erről most elég ennyit tudni,mert egyébként nagyon bonyolult)
Szóval nagyon nehéz helyzetben vagyok, a srácba igaz nem vagyok szerelmes és nem is vele képzelem el a hátralévő életemet. De ha mégis őt választom akkor búcsút mondhatok a barátnőmnek, mert azt nem várom el tőle hogy hagyja ott a pasiját mert abból nagy balhé lenne és nagyon nem járna jól szegény, ez biztos.
Hagyjam a fenébe a srácot és inkább válasszam a barátnőmet? Mert a kettő együtt nem fog menni, nem lehet titokba tartani, akármikor megláthat a pasija ha esetleg együtt vagyok a sráccal. Nem tudom mit tegyek, a srácot nem rég ismertem meg, a barátnőmmel már 1 éve barátok vagyunk és nagyon szeretem a fiúba viszont nem vagyok szerelmes még. Mit tegyek szerintetek? Köszönöm annak aki segít előre is :) És ne haragudjatok ha hosszú lett, tudtam volna még írni de úgy gondoltam már így is sok :)
Egyszer mondaná azt a barátom, hogy eltilt a barátnőmtől, csak mert nem tetszik neki a pasija...
Nehogymár hagyjátok magatokat.
Tudom, hogy undorító dolog amit csinál a pasi, de tényleg nehéz helyzetben van a barátnőm. Ha ott hagyja akkor a hapsit akkor jár a legrosszabbul és ez biztos. Nem akarok belemenni ebbe, mert hosszú lenne. Úgyhogy kérlek titeket hogy ezt is vegyétek figyelembe.
Köszönöm az eddigi választ:)
Bocs,de megakadtam annál a mondatodnál,hogy " a srácba igaz nem vagyok szerelmes és nem is vele képzelem el a hátralévő életemet." Akkor miért is vagy Vele?
A szolid véleményem az,hogy tényleg fszfej egy csávóka a barátnőd "kedvese"! Arra nem kérdeztetek még rá,hogy mégis milyen jogon szól ő bele bárki életébe?? Ez mélyen felháborít!!
Mivel konkrétan nincs választásotok,és amúgy sem vagy szerelmes,így inkább a barátnődet válaszd,ha már ilyen tetűvel van! Pasit meg találsz akármennyit!
Mi baja van amúgy a barátnőd pasijának a Te pasiddal?
És miért olyan bonyolult barátnőd helyzete? (talán más véleményen leszek,ha mindent tudok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!