Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy legyek türelmesebb vele szemben?
Együtt vagyunk a barátommal egy ideje de külföldön dolgozik... Ebbe a hónapban megy vissza és csak novemberben jön haza. Ez lesz a leghosszabb idő amit külön leszünk. Legutóbb 3 hónap volt de az alatt is ki készültem a hiányától... Azt mondta h tudja h nem fogom kibirni h meg várjam... Pedig de mert imádom. Nekem annyi az egész bajom h szokott olyat csinálni h 2-3napig nem keres(ezzel sincs baj, nem féltékeny vagyok), de rosszul vagyok ha nem tudok beszélni vele egy napot is... Mikor ezt mondtam neki azt mondta h 2 lehetőségem van:vagy szünet vagy vége mert nem akar azzal kínozni h várjak rá majdnem egy évet. Mit tegyek h maradjak nyugodt és ne lihegjem túl, h ne menjek az agyára?
Bocsi h ilyen hosszú volt, de szeretném h meg értsétek. Koszi
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!