Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AidenPearce kérdése:
Szerintetek igazam van?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakitottak velem. Én 17 éves fiú vagyok ő meg egy 15 éves lány. Múltkor beszéltem vele és nekem azt mondta, hogy rossz volt velem az az egy év ami mindenki szerint hazugság mert mindent megtettem érte még a csillagokat is lehoztam neki. Amikor új suliba került akkor féltékeny voltam mert ha az ember szeret valakit azt félti. Erre hivatkozott, hogy azért szakitott velem mert féltékeny voltam. Most azt írta, hogy minden miatt szakított velem meg neki nem kell 15 évesen kapcsolat. Na de az a lényeg, hogy ugye azt írta most, hogy amikor ott voltam jó volt (távkapcsolat volt) aztán egy pár üzenet váltás után írta, hogy rossz volt neki amit amúgy is nehezen tudok megérteni mert mindenki látta, hogy boldog volt mellettem. Elkezdett sértegetni, hogy igénytelen vagyok meg elviselhetetlen meg mindent hozzám vágott. Ilyenkor a nővérem beleavatkozott és ráírt, hogy még is mivan és neki azt írta, hogy ő nem is írt nekem olyanokat, hogy rossz volt velem az az egy év. Mindenki azt mondja rá, hogy még gyerek és eldobta azt magától aki a legjobban szerette és mindent megtett érte. Szerintetek be fogja látni, hogy ő rontotta el az egészet? Ja és az a vicces, hogy még a nővéremet aki 13 évvel idősebb mint ő nem tisztelte és elkezdte őt is sértegetni. Sajnos tudom hogy el kéne engednem csak annyit megtettünk egymásért, hogy nagyon nehéz elengednem és néha nagyon hiányzik..2018. nov. 1. 01:50
1/5 A kérdező kommentje:
És kiegészítésképpen nekem azt mondta, hogy túltette rajtam magát, de nővéremnek meg azt mondta, hogy nem tette túl még magát még is csak egy év.. Minden szavát csak ütötte a másik
2018. nov. 1. 02:00
2/5 anonim válasza:
Ez a lány nincs tisztábban azzal, hogy igazán mit is szeretett volna. Még az is meg lehet, hogy az sem tudja ki is ő igazán. Nem ismeri önmagát. Az, hogy ilyeneket ír embereknek azt mutatja mennyire buta, éretlen és tiszteletlen. Nem szeretnék senkit bántani, de ez a lány borzalmasan gonosz dolgokat tett. Ne is törődj vele! Tudom nem egyszerű, de az ilyen lányokkal nem érdemes. Nem neki van igaza szerintem. Remélem tudtam segíteni! 16/L
3/5 anonim válasza:
Jujj de kis neveletlenke ő, persze hogy igazad van. És különben is féltékenység miatt szakítani nagyon gyerekes indok a részéről.
4/5 anonim válasza:
Gyerek,ne várj el tőle a hozzáállásában változást.
5/5 anonim válasza:
Igazából mindketten eléggé gyerekesen viselkedtek. Minek avatod bele a nővéredet? Mi köze van neki ehhez? Ember 17 évesen illene egyedül megoldani a saját kapcsolatod gondjait.
2 hónapja szakítottatok ember lépj túl rajta van még 100000 másik lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!