Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van?
Figyelt kérdés
Nemreg volt a szuletesnapom es a baratomtol( akivel mellesleg 5honapja vagyok egyutt) 2 kepkeretet kaptam de az egyik ilyen ezereves fa a masik meg egy sima egyszeru uveg es nagyon rosszul esett hogy csak ennyit kaptam...megertem hogy nincs sok penze de akkor legalabb egy normalisat vett volna meg hat egyszer van egy evbe szulinapja az embernek nemigaz hogy nem birna normalis ajandekot venni...2016. jún. 28. 11:04
1/6 anonim válasza:
Figyelj,mint ahogy mondtad,ha nincs sok pénze,akkor ne azt nézd,hogy mit kaptál tőle,hanem azt,hogy tőle kaptad,és ilyenkor a szándék fontos,nem az,hogy ténylegesen mit vett neked.A képkeretekbe rakj bele 1-1 kettőtökről készült képet,rakd a szobád olyan helyére ahol tisztán lehet látni,és mutasd ezzel azt,hogy mennyire fontos számodra ő!:)
2/6 likebike válasza:
Ha szereted,akkor nem azt nézed,mit vett neked,hanem örülsz,hogy vele lehettél.
3/6 anonim válasza:
Szerintem igazad van, tenyleg egy eve van az evben az ember szulinapja, es, habar nincs is sok penze, egyszer aldozhatott volna egy kis penzt, hiszen a szerelme szulinapja van. Vagy, ha nem, akkor kezzel is csinalhatott volna valamit.
4/6 anonim válasza:
Hat egyik unokatestvéremnek a pasija ki sem ment szülinapján és nm ia vett semmit szóval a tied még mindig rendesebb.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem illik azt nézni, hogy "csak" ennyit kaptál, de abban viszont igazad van, hogy két darab képkeretet...könyörgöm legalább egy képet tett volna bele. Sokkal több olyan ajándékot lehetett volna venni ami hasznosabb. De mindegy is ajándék lónak ne nézd a fogát...
6/6 likebike válasza:
Na jó,megerőltethette volna magát.De lépj túl ezen.Lehet,hogy később fog majd komolyabb ajándékokat venni az idő elteltével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!