Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki párkapcsolatban van, ne barátkozzon össze újabb és újabb szinglivel, igazam van vagy túlzottan féltékeny vagyok?
Ha a barátom barátkozik lányokkal az önmagában nem gáz, még az sem ha a suliba szóba áll lányokkal. Jó engem egy szinten ez is zavar, de természetesen egy szót sem szólok miatta. Viszont amikor direkt ismerkedik össze újabb és újabb szingli csajjal az nagyon zavar. Még úgy is hogy csak barátok. Mert mindig azt mondja hogy szegény csaj olyan kis magányos, kell neki egy barát. De basszus az ne az én pasim legyen. Így nem, hogy neki nincs senkie. És nem arról van szó hogy a barátomban nem bízok, a csajokban nem bízok. Szerintetek normális hogy engem ez zavar?
16/L
Ugyan ez van velem is :D de megpróbálom lenyelni ezeket... Ha bízol benne akkor ne törődj ezzel! :)
15/L
Teljesen igazad van.
Egyébként nem értem a barátodat. Nincsenek barátai? Vagy minek ismerkedik állandóan? És miért pont lányokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!