Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha valaki párkapcsolatban van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki párkapcsolatban van akkor egy újonnan szerzett ellenkező nemű barát ne legyen lelki társ mert abból jó nem származik. Igazam van vagy nincs igazam?

Figyelt kérdés

Imádom a barátnőmet, meghallgatom, bármi baja van nekem elmondhatja ez neki mègse elèg mert folyton ujabb ès ujjabb pasikat ismer meg, ès kèpes valakire pár hèt után azt mondani h lelki társak, van h egèsz èjszaka facezik valakivel akit meg kell vigasztalni mert szegèny most szakított, de olyan is volt h találkozott valakivel a tudtomon kívül ugy h ő is alig ismerte. Szerintem ez nem normális ès nagyon zavar. Igazam van?

17/F

2015. júl. 1. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazad van. Az oké, hogy a régi fiú barátaival tartja a kapcsolatot, megvigasztalja őket, stb. De hogy ismerkedik, találkozik olyanokkal akiket nem ismer, az szerintem már nem normális.
2015. júl. 1. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez abszolut nem normalis dolog...

Szamomra ez szakitasi ok, ha egy no allandoan fiukkal baratkozik.

Bezzeg forditott esetben, ha egy a fiu keresi a noi baratokat, akkor az egy hutlen barom, legalabbis no logikaval.

De ez hogy mar mar lelkitarsanak mondja abszolut turhetetlen.

2015. júl. 1. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
szakítanék a barátommal ha így rám lenne akaszkodva mint te :(
2015. júl. 1. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az eset meg kozel sem raakaszkodas, viszkont amit a csaj muvel az durva..
2015. júl. 2. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
tényleg nagyon durva, beszélget más fiúkkal is... szakíts vele!
2015. júl. 2. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!