Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez milyen kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smiley18 kérdése:

Szerintetek ez milyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Csókolózunk, fogjuk egymás kezét, együtt alszunk, szeretkezünk, talàlkozunk, amikor csak tudunk, időnk engedi, bemutatott a rokonainak-barátainak, randizunk, közös programokat csinálunk.

Azt mondta, hogy nem szeretne szerelmes lenni, de már ez így tart két hónapja.

Olyan mintha mást mondana, mit amit érez. Amikor pedig rákérdezek, hogy ügye egy pár vagyunk-e, mindig visszakérdez, hogy változna-e valami, ha kimondanánk.

2018. szept. 24. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Laza. Sajnos a lányok mindig beleesnek abba a hibába, hogy belemagyaráznak olyat is, ami nincs is. Ez annyira tipikus mondat, hogy "Olyan mintha mást mondana, mit amit érez."

Nekem is volt már olyan, aki mondta, hogy nem akar szerelmes lenni. Utólag gondolva, jó nagy hülye voltam, hogy nem hagytam ott rögtön. Nem azért, mert kötelező szerelmesnek lenni, meg minden kapcsolatban biztosan kialakul a szerelem. De ilyet mondani direkt annak, akivel együtt vagy, elég bunkóság.

Neked legyen több eszed és inkább keress egy rendes fiút.

2018. szept. 24. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják, hogy kihasználás. Azért csinálja ezt, mert így az első adandó pillanatban ott tud hagyni téged, bűntudat nélkül.
2018. szept. 24. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Már most - idejében - felkészít arra, hogy amikor otthagy, gondolj arra, amit rég tudtodra adott, azaz - számíts(-HATSZ) erre a változatra is. Ő időben szólt, tehát őt nem furdalja majd a lelkiismerete...
2018. szept. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!