Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek az Exemmel?
Nem fogok beszólni a helyesírás miatt, de szerintem veled van a gond... csak a gond van veled...
Aki szeretett, az miattad ment el, aki most szeret, azt meg kosaraznád.
Nem lennék a helyedben ;)
Én már soha nem jönnék össze egy exxel. Ami elmúlt az elmúlt, nem kell újra felforgatni a múltat, ami nem működött az nem is fog később se (tapasztalat). Többször bepróbáltak nálam is hogy újrakezdhetnénk, meg ilyesmik, 1x mentem bele de soha többször. Kb 2 hétig működött a változás utána pontosan ugyanolyan volt minden mint azelőtt és ismét szakítás lett a vége. Viszont ha tudod hogy a mostani barátnőd mindennél jobban szeret mégis minek hagynád el egy olyan miatt akivel 1x már szétmentetek? Dolgozz a kapcsolaton én azt javaslom hátha mégis az idő múlásával elkezded azt érezni amit ő. 2 hónap... az még nem sok idő. :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!