Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Tehát régebben (2 és fél éve) ismerkedtem egy fiúval akibe belehabarodtam,állítólag ő is belém, járni akart velem. Az én hibámból nem lett kapcsolat (nem akartam belemenni, fiatalnak láttam magam ilyesmihez) és emiatt sokszor vitáztunk, sok alkalommal csúnyán lehordott engem. A kb 4. komolyabb veszekedés után mondtam hogy hagyjuk egymást. Ezt követően abban az évben keresett még 3-4 alkalommal, üzent másokkal hogy szeret,hogy beszélmi akár majd jövő év (2017) tavaszán, aztán 2017 nyarán, minden alkalommal elutasítottam a közeledését a sebek által szerzett sérelmeim miatt.
Azóta próbálkoztam a fiúkkal, most épp van egy barátom, aki nagyon tisztel engem,megbecsül, szeret, jól is néz ki,rendkívül okos. Vele azonban nem érzem azt mint az imént említett fiúval,nem gondolok rá 0-24ben,ha nem sikerül vele találkoznom simán beletörődök, viszont jó a társasága, és sosem bántana meg. Távol is lakik tőlem egy ideje ,egy héten max 1x láthatom. A fent említett fiúval viszont (sajnos vagy nem sajnos) egy folyosón vagyok a suliban, rengeteget látom őt,mosolyog rám, meg mondogatják az osztálytársai hogy ,,xy szeret téged''.. És ja számomra sem közömbös ő
De itt van a mostani,kb tökéletesnek mondható barátom. Mi a helyes döntés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!