Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek a barátom nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátom nagyon ki fog rám akadni?

Figyelt kérdés
A bőrömbe véstem a nevét, és meg fogja látni. Szerintetek?
2018. szept. 5. 06:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát lehet nem lesz tőle oda, de ha nem olyan erősen csináltad, akkor elmúlik. Amúgy meg nem gondoltál erre hamarabb?
2018. szept. 5. 08:01
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Számodra lesz gáz, ha szakitottok, akkor ott marad rajta. :D
2018. szept. 5. 08:08
 3/7 October15 ***** válasza:

2.: Dehogy marad. XD

Anno első bnőm ezt eljátszotta [gimi elején].. hááááát nem díjaztam. Szóval ja eléggé felfogja qrni az agyát. :D

2018. szept. 5. 09:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem durván karcoltam bele... És mikor ezt tettem, pár dolog hatása alatt voltam.
2018. szept. 5. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ezért a pár dolog miatt akadnék ki. Alkohol, fű, meg ilyesmik nem hozzák ezt ki egy ÉPELMÉJŰ emberből :)
2018. szept. 5. 15:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem füvezek. És tudja, hogy nem vagyok normális teljesen.
2018. szept. 5. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam mondjuk szakító ok lenne ha a barátnőm ilyet csinálna. 19/f
2018. szept. 5. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!