Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ki fog akadni a barátom, ha bevallom neki hogy belém szeretett egy srác?
Kb. fél éve volt. Az egyik osztálytársamról van szó. Elég közvetlen volt vele a viszonyom. (ölelés arcra puszi), de ő mindenkivel így viselkedett, így nem éreztem gáznak. Végül mégis belém szeretett. Nagyon bűntudatom volt, hogy hagytam hogy ez megtörténjen. De megbeszéltük hogy többet barátok se leszünk. Kb. úgy megyünk el egymás mellett az osztályba mintha nem is ismernénk egymást. Nem mondtam el ezt a barátomnak mert szerintem nincs akkora jelentősége, és amúgy sem tudta volna meg mert távkapcsolatban voltunk, de most ideköltöztek a városba és egy suliba fogunk járni, tuti a fülébe jutna, és muszáj lesz neki elmondanom. Ti nagyon kiakadnátok?
18/L
Mindenképpen mondd el neki addig, míg mástól nem tudja meg. Akkor lenne gáz....
Nem te szerettél belé, szóval paráznod nem kell.
Úgy gondolom, hogy jobb, ha elmondod neki.
Én jobban kiakadnék azon, hogy nem mondtad el, mint magán a dolgon, amit nem mondtál el.
Abba is gondolj bele, hogy ha az új suliban másoktól kell megtudnia ezt, a folyosón, vajon hogyan érinti majd?
Nem követtél el bűnt, szóval csak nyíltan mondd el neki és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!