Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leribizett a srác egy kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leribizett a srác egy kép miatt, aki szeretett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon hajtott rám, de mindig húztam az agyát kicsit, az utóbbi időben pedig már nem érzem, hogy eléggé szeretne úgy, mint rég. Fél évig próbálkozott, és most nem tudom, hogy feladta-e, de már ritkábban ír és keres.

Gondoltam egyet, és kiraktam egy képet profilképemnek, egy fürdőruhás kép, egy kissé csábító jelleggel, kacsintós smiley-val a képen, régebben csináltam volt barátomnak, snapchaten.

Erre ma írt a srác, hogy tegnap látta a képet, és nem tudja leírni, hogy milyen szintű harag, csalódottság van benne. Ő egy értékes, különleges lánynak ismert meg, nem egy olcsó, filléres ribinek, aki így árulja magát az interneten, mert éhezik a figyelemre, vagy éppen nem bír magával.

Undorítónak találja, hogy milyen mélyre süllyedtem, és hogy milyen olcsó, önmagát kiárusító lány lettem.

Most mit tegyek? Miért mondta ezt?

2015. júl. 27. 08:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Fél évig húztad az agyát, játszottál vele, most pedig, hogy már nem rajong érted kétségbe vagy esve.... nice!
2015. júl. 27. 08:42
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Na figyi, ezt mind azért mondta mert húztad az agyát és nem jöttél össze vele. Most így dühösen elmondta, ha szeret bocsánatot fog kérni...ha meg nem, akkor be kell lásd jobb hogy nélküle vagy. Mai világban 1000 fürdőruhás kép van profilképként én nem értem mi ezzel a baj. De jó látni hogy van aki 1 képből megállapítja hogy "önmagát kiárusító lány" valaki. Ehhez tehetség kell.
2015. júl. 27. 08:45
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Pontosan mit akarsz a sráctól, tovább éhezni a figyelmére hiába?
2015. júl. 27. 08:47
 4/18 anonim ***** válasza:
76%

És ez a mindig húztad az agyát stílus kb mire volt amúgy jó?

Szerintem nem gondolta rólad azt hogy ilyen lennél, ezért írta. Tudom hogy manapság mindenkinek van ilyen képe, posztolja is őket, hogy a fél város lássa is milyen szép alakjuk is van, de attól még nem biztos hogy mindenki azt gondolja erről hogy milyen jó dolog. Ő is gondolom ide tartozik.

Én nem tudom elég g@ci dolognak tűnik ez nekem a részedről, de biztos nincs igazam...Nem tudok indokot...A faxér húzod az agyát? Mond meg h nem kell neked és kész!

2015. júl. 27. 08:57
 5/18 A kérdező kommentje:

Most nézem, hogy még írt... Idézem:

"És mi lesz a következő? Meztelen kép? Vagy videó? Esetleg csak ki vagy éhezve? Hihetetlen mit csinálsz. Egy olyan lánynak ismertelek meg, akiért érdemes küzdeni, aki nem egy filléres kva, mint a többiek. Egy olyan, akiért a legmélyebbre érdemes lesüllyedni, egy olyan, akiért a legmocskosabb ügyekbe belekeverednék, akiért feladnék szinte mindent, ami fontos, csakhogy meghódíthassam a szívét, hogy csak az enyém legyen, és senki másé. Hat hónapon át a legmerészebb, legőrültebb dolgokat megtettem érted, és ez sem volt elég? Mit kell még tennem, hogy megértsd, hogy minden nap rád gondolok, hogy szétmar a vágy és megfojt a kín, annyira szükségem van rád. De nem adsz egy szikrányi esélyt sem. Én nem kértem tőled ilyesmi képet, viszont ha kaptam volna, értékeltem volna, sokkal jobban, mint most, az a több száz perverz **szverő, kiéhezett barom, akinek tálcán kínálod magad. Mert számomra ez nem egy kép lett volna egy gyönyörű lányról, hanem olyan lett volna, mint egy falat a tiltott gyümölcsből, abból a gyümölcsből, ami legédesebb számomra, de legkeserűbb méreg is egyben. Beszélnünk kellene, de te nem hagyod, de ha ezen az úton akarsz haladni, hát gratulálok, de nem biztos, hogy el fogom tudni viselni ép ésszel, hogy mi lett belőled."

2015. júl. 27. 09:19
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

hagyd a srácot, jobbat érdemel nálad. miért kellett egy fél évig játszani vele?

bárcsak érteném mit szeretnek a fiúk az ilyen libákon...

2015. júl. 27. 09:24
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Most sajnáltatja magát. Így próbál "becserkészni" hogy megszerezzen. De ha van eszed nem dőlsz be mert azért eléggé szánalmas hogy próbál alázni egy kicsit, aztán meg írja szüksége van rád, bókol is... Ha lenne a micsodájába vér akkor nem írva teszi ezt hanem személyesen.
2015. júl. 27. 09:28
 8/18 A kérdező kommentje:
Hetedik: Más városban lakunk, és letiltottam sok helyen, szóval most csak álprofilról tud írni.
2015. júl. 27. 09:32
 9/18 anonim ***** válasza:
5%
teljesen látszik, hogy a 2 fél (nem ti ketten, hanem a férfi/női gondolodás) mennyire eltér, csak nézd a válaszokat. Nem csoda hogy alig értjük meg egymást! :)
2015. júl. 27. 09:57
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy balf'sz. Felejtsd el!
2015. júl. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!