Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leribizett a srác egy kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leribizett a srác egy kép miatt, aki szeretett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon hajtott rám, de mindig húztam az agyát kicsit, az utóbbi időben pedig már nem érzem, hogy eléggé szeretne úgy, mint rég. Fél évig próbálkozott, és most nem tudom, hogy feladta-e, de már ritkábban ír és keres.

Gondoltam egyet, és kiraktam egy képet profilképemnek, egy fürdőruhás kép, egy kissé csábító jelleggel, kacsintós smiley-val a képen, régebben csináltam volt barátomnak, snapchaten.

Erre ma írt a srác, hogy tegnap látta a képet, és nem tudja leírni, hogy milyen szintű harag, csalódottság van benne. Ő egy értékes, különleges lánynak ismert meg, nem egy olcsó, filléres ribinek, aki így árulja magát az interneten, mert éhezik a figyelemre, vagy éppen nem bír magával.

Undorítónak találja, hogy milyen mélyre süllyedtem, és hogy milyen olcsó, önmagát kiárusító lány lettem.

Most mit tegyek? Miért mondta ezt?

2015. júl. 27. 08:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Azért mondta ezt mert igaza is volt. Szerencsétlennel szórakozol, gondolod ha meglátja hogy mindenki másnak meg szinte kipakolod az árut, mit fog gondolni, egyből visszaszeret beléd vagy mi? Élvezted hogy valaki körülugrált? Jól tetted hogy kiraktad a képet, legalább szegény srácnak is megjött az esze.. és tényleg, az ilyen az 'önmagát kiárusító lány' típus.. hát ennyi, ne tegyél semmit, ha ba sztat, ne írj neki vissza, és abbahagyja. Egyszerűen csalódott, és most esett le neki, hogy rossz csajnál próbálkozott, és elb*szott fél évet az életéből, és emiatt most keserű. És én mint nő mondom ezt, nem mint megbántott forever alone kisfiú.
2015. júl. 27. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
Istenem, de szánalmas, amiket összehordott (a bemásolt üzenetben). :D Ez egy igazi gyökér lehet, most attól eltekintve, hogy te sem vagy ártatlan.
2015. júl. 27. 13:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Én betiltanám Magyarországon a f.aszbukot, mert a sok degenerált gyökér nem tudja normálisan használni.
2015. júl. 27. 14:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért mondta ezt? Talán mert egy manipulatív HP vagy. (A HP itt nem a nyomtatómárkát jelenti, és nem is a házi pálinkát.) Most döbbent rá, hogy valójában te nem értékes, különleges lány vagy, hanem egy hazug kis szemét. (Igen, hazug, és a legmocskosabb hazugság az érzelmekről hazudni.)

Értelmes ember eleve nem áll össze olyannal, aki csak hülyíti. Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Ha te az érzéseidről is hazudtál, fél éven át hülyét csináltál belőle, az már rég rossz.

Mit tegyél? Nézz magadba. Őt meg felejtsd el, és nyugodj meg, majd fog találni olyan lányt, aki nem hülyíti, hanem őszinte vele.

2015. júl. 27. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Fogjuk rá hogy ez a szöveg amit írt csak kamu, csel. Még akkor is te hülyítetted fél évig. De én még ha komolyan akarok valamit egy csajjal, akkor se nyelem a szart max 2 hónapig. Tehát a gyerek nállam 3x kitartóbb, egy bszás nem ér ennyit. Egy rossz szavad ne legyen. Kérdezőhöz hasonló gyengeelméjű kislányok, lehet lepontozni.
2015. júl. 27. 14:41
 16/18 opened paradise ***** válasza:

Miért húztad,ha nem is érdekel?

Vagy:

Miért húztad,ha érdekel?

2015. júl. 27. 16:30
 17/18 anonim ***** válasza:
7.-es... igazi felnőtt párkapcsolati kérdés, a tini rovat a pisis nagycsoportosoknak van
2015. júl. 27. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Én már a kérdésfelvetésednél elakadtam. Te írod, hogy FÉL ÉVIG húztad az agyát, le is tiltottad. Aztán most meg hiányzik, hogy nincs aki nyalja a s3gged, vagy mi? A reakciója érthető, a stílusától falnak megyek. Ilyen stílusban, ezekkel a szavakkal (nem a kva és társai, hanem ez a kín és hasonlók...) nem írunk erről a problémáról annak, aki miatt van, mert szánalmas. Az, hogy leribizett, és leírta, hogy csalódott benned, jogos, végre kinyílt a csipája. De ő a tipikus friend zone-ba való teszetosza fiú, te meg a tipikus kishercegnő, aki az ilyeneket kihasználja. Semmi új.
2015. aug. 1. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!