Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bolond vagyok?
Figyelt kérdés
A csajomnak tetszik két énekes....És ez egy normális embert nem zavarna.Viszont engem valahogy mégis zavar.Lehet nem vagyok normális.... Egyébként nincs sok önbizalmam.... Depresszióval is küzdök...Dehát normális válaszokat szeretnék...Mit tegyek hogy ez engem ne zavarjon? Tudom hülyének néztek és várom az első "hülye vagy" meg nem tudsz helyesen irni....igen az vagyok és nem tudok mert a telom is szar és hajnali 1 van előre is köszönöm....2018. aug. 25. 02:00
1/3 anonim válasza:
Normális vagy.
Viszont ha depressziós vagy ajánlott lenne elmenni egy szakemberhez vagy egy olyan emberrel beszélni erről akiben teljesen megbízol. Nem akarok faggatozni, de ezt mi váltja ki belőled? Privit is írhatsz.
Az énekes szempontból annyit tudnék mondani hogy lépj túl rajta. Nem tudom mennyire ismertek azok, az emberek vagy angol, koreai blabla, de nyilván nem fog velük semmi komolyabb kapcsolatba bonyolódni ez részéről csak rajongás.
2/3 anonim válasza:
Tudod miért normális ez a reakció ?Mert a depresszióban szenvedő betegek általában nem érzik magukat elég ''jónak'' és ha pozitiv dolgkat mondanak rájuk akkor sem hiszik el. Te azt látod ,hogy úgymond nem tudsz felérni a 2 énekes szintjére , nem érzed magad elég jónak hozzájuk képest . De ez nem reális , te nem kell olyan legyél , igy vagy jó ahogy vagy hiszen a barátnőd azért van veled ,mert igy szeret.
3/3 Andicika válasza:
Szerintem te teljesen normális vagy. Ha viszont saját magad állítod depressziósnak az nem feltétlenül jó. Fogadni merek hogy egy épeszű, ember vagy csak egyszerűen túl sok a stressz az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!