Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én vagyok a bolond, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stark2000 kérdése:

Én vagyok a bolond, vagy barátnőm az éretlen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel fèl éve vagyunk együtt. Ő 15 èves, èn 16 vagyok. A helyzet az, hogy nemrèg majdnem szakításig veszekedtünk. A problèma szinte ugyan az, de kicsit még is más. Mondtam neki, hogy nagyon lenge pólókat vesz fel és hord, a kivágásuk is lehetne kisebb. Említettem neki, hogy ha előre hajol, bizony kilàtszik a cicije és a cicitartója. Említettem neki, hogy zavar. Ennek ellenére nem tesz ellene. Annyit mondott, hogy anyja szól, ha nem hordja az összes ruhadarabját. Szerintem meg lehetne beszèlni ezt az édesanyjával, hiába mondja. A múltkori veszekedésnèl is ilyesmi problèma volt.. nevetsèges dolgokat hozott fel miért nem vàltoztat, utána meg szinte könyörgött, hogy ne szakítsak vele, ennek ellenére nem tett ellene semmit, csak megesett rajta a szívem.. nagyon szeretem. Imádom. De ezzel megőrjít.. változhat esetleg, hogy később érettebb lesz? Vagy tènyleg én kerítek csak ekkora problèmát eköré?

2016. márc. 15. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nyilvan attol felsz hogy megtetszik masnak de ha tenyleg szereted bizz meg benne hogy semmi nem lesz...de neki is toleransnak kene lenni veled hogy mondjuk kevesebbet hordja
2016. márc. 15. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tagadom, kicsit fèlek ettől. De.. van más gönce. Nem igaz, hogy a barátja kedvéért, akit szeret.. nem tud ekkora áldozatot hozni?
2016. márc. 15. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindketten éretlenek vagytok, annyi a lényeg. Ő képtelen kompromisszumot kötni a te érdekedben, te pedig képtelen vagy megbízni benne, és féltékenykedő személyiséged van. A jó hír az, hogy még mindketten változni fogtok, mire felnőttek lesztek, remélhetőleg ezek a rossz tulajdonságok is majd eltünedeznek.
2016. márc. 15. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Előző kapcsolstomban megcsaltak. A bizalmam felé pár hónapja alakult csak ki, fèltèkenykedés előtte tènyleg volt, de ha én változtatok, attól még ő nem kèpes komprisszumot kötni. Így a probléma ugyan úgy ott van..
2016. márc. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!