Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stark2000 kérdése:
Én vagyok a bolond, vagy barátnőm az éretlen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel fèl éve vagyunk együtt. Ő 15 èves, èn 16 vagyok. A helyzet az, hogy nemrèg majdnem szakításig veszekedtünk. A problèma szinte ugyan az, de kicsit még is más. Mondtam neki, hogy nagyon lenge pólókat vesz fel és hord, a kivágásuk is lehetne kisebb. Említettem neki, hogy ha előre hajol, bizony kilàtszik a cicije és a cicitartója. Említettem neki, hogy zavar. Ennek ellenére nem tesz ellene. Annyit mondott, hogy anyja szól, ha nem hordja az összes ruhadarabját. Szerintem meg lehetne beszèlni ezt az édesanyjával, hiába mondja. A múltkori veszekedésnèl is ilyesmi problèma volt.. nevetsèges dolgokat hozott fel miért nem vàltoztat, utána meg szinte könyörgött, hogy ne szakítsak vele, ennek ellenére nem tett ellene semmit, csak megesett rajta a szívem.. nagyon szeretem. Imádom. De ezzel megőrjít.. változhat esetleg, hogy később érettebb lesz? Vagy tènyleg én kerítek csak ekkora problèmát eköré?2016. márc. 15. 22:25
1/4 anonim válasza:
nyilvan attol felsz hogy megtetszik masnak de ha tenyleg szereted bizz meg benne hogy semmi nem lesz...de neki is toleransnak kene lenni veled hogy mondjuk kevesebbet hordja
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tagadom, kicsit fèlek ettől. De.. van más gönce. Nem igaz, hogy a barátja kedvéért, akit szeret.. nem tud ekkora áldozatot hozni?
2016. márc. 15. 22:32
3/4 anonim válasza:
Mindketten éretlenek vagytok, annyi a lényeg. Ő képtelen kompromisszumot kötni a te érdekedben, te pedig képtelen vagy megbízni benne, és féltékenykedő személyiséged van. A jó hír az, hogy még mindketten változni fogtok, mire felnőttek lesztek, remélhetőleg ezek a rossz tulajdonságok is majd eltünedeznek.
4/4 A kérdező kommentje:
Előző kapcsolstomban megcsaltak. A bizalmam felé pár hónapja alakult csak ki, fèltèkenykedés előtte tènyleg volt, de ha én változtatok, attól még ő nem kèpes komprisszumot kötni. Így a probléma ugyan úgy ott van..
2016. márc. 15. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!